CHP Seçim Bürosunda Kadınlar Günü Coşkusu

CHP Seçim Bürosunda Kadınlar Günü Coşkusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle seçim bürosunda düzenlenen etkinliğe katıldı.

 CHP Seçim Bürosunda Kadınlar Günü Coşkusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle seçim bürosunda düzenlenen etkinliğe katıldı. Burada kadınlara hitaben bir konuşma yapan Alibeyoğlu, daha sonra onlarla birlikte halaya katılıp mutluluklarına ortak oldu.

Salona girişinde davul-zurna eşliğinde karşılanan Alibeyoğlu, kadınlara kırmıı karanfil dağıtıp günlerini kutladı ve en kötü günlerinin böyle mutlu ve huzurlu olması dileklerinde bulundu. Alibeloğlu, gördüğü coşku karşısında şaşkınlığını gizleyemediğini belirterek, “Bu coşku nedir biliyor musunuz? Bu, yılların özlemidir. Yıllardır bu şehirde analarımızın gideceği eğlenceler kalmadı. Artık gidebilecekleri etkinlikler yok. Gerçekten de hepiniz hizmete susamışsınız. Kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe susamışsınız. Şu anda hepinizin 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü tebrik ediyorum.” dedi.

Kadınların “Naif Başkan” sloganları eşliğinde konuşmasını sürdüren Alibeyoğlu, “Bakınız çocuklarınıza 5 yıldır hediye verilmiyor. Bizi birbirimizden ayırmasınlar. Evlatlarınızı birbirinden ayırmasınlar. Kanımıza girmesinler bizim, kardeşliğimizi bozmasınlar. Bu seçimde bugün sizler bu mesajı buradan veriyorsunuz. Kesinlikle oyuna gelmeyeceğiz. Kimse kimseyi birbirinden ayırmayacak, evlatlarınızı birbirine düşürmeyecek.” dedi.

Türkiye’nin en sağlıklı seçim atmosferinin Kars’ta yaşandığına da dikkat çeken Alibeyoğlu, “Çünkü bizler kazanacağız ve her zaman kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştireceğiz. Sizin evlatlarınızı, çocuklarınızı, kardeşlerinizi, eşlerinizi artık kimse birbirine düşüremeyecek. Çünkü Kars’ta kardeşlik kazanacak. Kars’ta hizmet kazanacak, etkinlikler, festivaller kazanacak. Kars’ta Karsspor kazanacak, Kars’ta çocuklarımız kazanacak. Kars’ta kadınlarımızın, annelerimizin gidebileceği mekanlar yok. Kadın Dayanışma Merkezi, Kent Konseyi, Kadın Atölyeleri birilerine peşkeş çekildi. Size bunu bile çok gördüler. Bunu size çok görenlere sandıkta gereken cezayı vereceksiniz, buna inanıyorum. Sizi 8 ay kış boyunca evlerinize mahkum eden bu anlayışa gereken dersi 30 Mart’ta vereceğine inanıyorum. Çocuklarımızın gidebileceği parklar yok ama hep beraber özellikle kadın girişimcileri teşvik etmek zorundayız.” diye konuştu.

Alibeyoğlu şöyle konuştu:

“Sizlere, eşlerinize, çocuklarınıza iş ve aş bulmak zorundayız. Şehrimizi büyütmek zorundayız, başka şansımız yoktur. Şu anda bakıyorum hepinizin gözlerinde bir sevgi ve kardeşlik var, özlem var, sizler beni kardeşiniz olarak kucaklıyorsunuz. İşte buna layık olmak lazım. Ben buna layık olacağım, Allah utandırmasın. Seçimi sizlerle kazanacağız. Hayatın her alanında, her zaman, el ele, göğüs göğse, kucak kucağa, kardeşçe hep beraber hareket edeceğiz inşallah. Hepiniz benim canımsınız, kardeşimsiniz, ben sizin evladınızım, gelin şimdi kardeşlik halayını hep beraber çekelim.”

Alibeyoğlu daha sonra kadınlarla birlikte halay çekerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutlayıp salondan ayrıldı. Kadınlarda davul-zurna eşliğinde gün boyu gönüllerince eğlendiler.kha

Önceki ve Sonraki Haberler