Güzel Yazan Kalemler Sarıkamış’ta Buluştu

Güzel Yazan Kalemler Sarıkamış’ta Buluştu

Kars Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış'ın 2013-2014 eğitim-öğretim yılı sömestr tatili münasebetiyle yazmış olduğu mektuba gelen cevap mektupları arasında seçilen 25 mektup yazarı Sarıkamış'ta bir araya geldiler.

 Güzel Yazan Kalemler Sarıkamış’ta Buluştu

Kars Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış’ın 2013-2014 eğitim-öğretim yılı sömestr tatili münasebetiyle yazmış olduğu mektuba gelen cevap mektupları arasında seçilen 25 mektup yazarı Sarıkamış’ta bir araya geldiler.

Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış’ın, 2013-2014 eğitim öğretim yılı sömestr tatili münasebetiyle 24 Ocak 2014 tarihinde ilimiz öğretmen ve öğrencilerine hitaben yazmış olduğu mektuba 255 adet cevap mektubu gelmişti. Gelen mektuplar arasından yapılan değerlendirme sonucu 25 mektup seçilmişti. Seçilen mektupları yazan öğrenmen ve öğrenciler 28/02/2014 tarihinde 2 gün Sarıkamış İlçesinde bir araya geldiler.

Sarıkamış’ta Bulunan Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu Uygulama Otelinde konaklayan Öğretmen ve Öğrencilere, kayak ve kızak etkinliği, film seyri, tiyatro sunumu, eğitsel oyun etkinliklerin yanı sıra eğitimde neler yapılabilir sohbetleri yapıldı.

İki gün süren etkinliklerin bitiminde İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış’a teşekkür eden Öğretmen ve öğrenciler bu etkinlikten memnun olduklarını söylediler.kha

Önceki ve Sonraki Haberler