Kağızmanlı sporcular Muay Thai Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyorlar

Kağızmanlı sporcular Muay Thai Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyorlar

Kars Kağızmanlı sporcular Muay Thai Federasyonu tarafından 30 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Van'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.

 Kağızmanlı sporcular Muay Thai Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyorlar

Kars Kağızmanlı sporcular Muay Thai Federasyonu tarafından 30 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Van’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.

Antrenörlr Mehmet ve Ferman Büyükdağ gözetiminde Kağızman Kapalıspor Salonu’nda çalışmaları sürdüren erkek ve bayan sporcuların tek hedefi Türkiye şampiyonasından şampiyon olarak dönmek.

Türkiye şampiyonasına Kağızman’dan 13 sporcuyla katılacaklarını ifade eden Antrenör Ferman Büyükdağ, önlerindeki Türkiye şampiyonası için kısa bir sürelerinin kaldığını belirterek, şunları ifade etti:

“Vakit kaybetmeden hemen çalışmalara başladık. Her şey güzel diyor. Minik, Yıldız, Genç ve Büyük kategorilerinde olmak üzere her kategoriden sporcumuz var. Tüm kategorilerde yarışmalara katılacağız.  Erzurum ilinde elde etmiş olduğumuz başarı çok büyük. Çünkü 10 sporcumuzun hemen hemen hepsi şampiyonadan birincilik ve ikincilikle döndüler. Bu başarıdan dolayı da çok mutluyuz. Şimdide önümüzde Türkiye şampiyonası var. Bu şampiyonada da yine iyi dereceler hedefliyoruz. En azında bu hedeflerimiz ulaşacak güçte olduğumuza inanıyorum. Sporcularımız bu başarıya inanıyor. Genel olarak ekip halinde başarı için kenetlenmiş durumdayız. İnşallah bu hedeflerimizi gerekçeleştirerek Milli Takımada sporcu göndereceğiz.”

Bölge şampiyonasında kilolarına göre 1. ve 2. olan sporcular 30 Ocak - 1- Şubat tarihleri arasında Vanda yapılacak olan Türkiye şampiyonasına, çocuklar ve gençlerde birinci olanların ise mart ayında Adanada da yapılacak dünya şampiyonasına katılacağını aktaran Ferman Büyükdağ da, “Sporcularımız gerçekten çok hevesliler. Her gün salona gelip antrenman yapılıyorlar. İnanıyorum ki bu azimle şampiyonadan çok güzel sonuçlarla döneceğiz.” diye konuştu.

Sporculardan Şerif Anka ise tek hedefinin Türkiye şampiyonu olmak olduğunu ve bu yüzdende şampiyonaya çok iyi hazırlanmaya çalıştığını söyledi. Kağızman’a büyük bir gurur yaşatacağına inancının olduğunu kaydeden Oğuz, “Tek hedefim şampiyonluk. Bunun için hummalı şekilde çalışıyorum. İnşallah şampiyonadan istediğim dereceyi alıp öyle döneceğim.” diye konuştu.

Kağızman Gençlik Spor Müdürü Aladdin Karagöl de “Kağızman Kapalı Spor salonumuz Gençlerimizin her zaman hizmetindedir amacımız gençlerimiz kotu alışkanlıktan kaçınarak spor yapabilmeleri için her türlü imkanlarımız mevcuttur” dedi kha

Önceki ve Sonraki Haberler