10 Nisan Polis Günü Etkinlikleri

10 Nisan Polis Günü Etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yıl dönümü münasebetiyle Kars Arpaçay İlçe Emniyet Amirliğine; ilçedeki resmi kuramlar ve vatandaşlarca ziyaretler gerçekleştirildi.

10 Nisan Polis Günü Etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. yıl dönümü münasebetiyle Kars Arpaçay İlçe Emniyet Amirliğine; ilçedeki resmi kuramlar ve vatandaşlarca ziyaretler gerçekleştirildi.

Cuma namazı öncesi Arpaçay Merkez Camiinde şehit polisler için Mevlid-i Şerif okutulurken cuma namazı sonrasında emekli polisler ve şehit olmuş polis yakınlarıyla Kars Şehitliği ziyaret edildi.

Ziyaret sonrasında Kars Polisevinde hep birlikte yemek yenildi. Gün içerisinde İlçe Jandarma Komutanlığımızda görevli rütbeli personellerin de toplu halde emniyet ekipleri ziyaret ederek polis haftalarını tebrik etmeleri iyi bir jest oluşturdu. Ziyaret, kolluk kuvvetlerinin dayanışması açısından oldukça anlamlı görüntülere sahne oldu.

Polis Günü kapsamında açıklamalarda bulunan Kaymakam Faruk Erdem; can ve mal güvenliğimizi, temel hak ve hürriyetlerimizi korumayı, devletimizin bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ve tehlikelere karşı hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda mücadele etmeyi kendisine görev edinen Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 170. yılını hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadığımızı ve bu vesile ile de aziz şehitlerimizi saygıyla anarak tüm Polis Teşkilatının polis haftasını kutladığını belitti.

Önceki ve Sonraki Haberler