100. Yıl YBO'dan Yüzde Yüz Başarı!

100. Yıl YBO'dan Yüzde Yüz Başarı!

Susuz 100. Yıl Yatılı Bölge Okulu (YBO) Minikler Futbol Takımı oynadığı 7 maçta bir beraberlik ve 6 maçı kazanarak Kars İl Birincisi oldu.

100. Yıl YBO'dan Yüzde Yüz Başarı!

Susuz 100. Yıl Yatılı Bölge Okulu (YBO) Minikler Futbol Takımı oynadığı 7 maçta bir beraberlik ve  6 maçı kazanarak Kars İl Birincisi oldu.

Kars’ta yapılan Futbol Turnuvasına damgasını vuran minik futbolcular, 24 takımın katıldığı turnuvada namaglup şampiyon olurlarken gol krallığını da aldılar.

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği 11-12 yaş Küçükler Kategorisi Futbol Turnuvasında il çapında katılan 24 İlköğretim Okulu takımı arasından Susuz 100.Yıl Yatılı Bölge Okulu birinci olmayı başardı. Müdür yardımcısı ve takımın antrenörü olan Hakan Ezgi, öğrencileri ile büyük gurur duyduğunu ifade ederek “Öğrencilerim zoru başardı. Başarıya koşarlarken Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ve okullarını da arkalarına alarak büyük bir başarıyı bize tattırdılar. Farklı skorlarla kazandığımız maçlarda en fazla gol atan ve en az gol yiyen takım olduk. Bu bizim ve ilçemiz için büyük bir başarıdır. İlimizi temsil edeceğimiz bu müsabakalarda en iyi başarıyı elde etmek için çalışıyoruz.”dedi.

Futbol takımı öğretmenleri ile birlikte ilçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray’ı makamında ziyaret etti.Uray öğrencileri tek tek öptü çikolata ikram etti.Öğretmenler Hakan Ezgi ve Devrim yazarı  ve öğrencileri tebrik etti.

Uray “inşallah bölgede birinci olur, Türkiye şampiyonu olursunuz bizleri ve ilçemizi sevindirirsiniz.Hep hayırlı haberlerinizi bekleyeceğim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler