14 yaşındaki Tarık’tan 2 gündür haber alınamıyor

14 yaşındaki Tarık’tan 2 gündür haber alınamıyor

Iğdır’dan Kars’a çobanlık için gelen İldiz ailesinin 14 yaşındaki Tarık’tan 2 gündür haber alınamıyor.

Volkan KARABAĞ

Edinilen bilgilere göre; babası İbrahim İldiz ile annesi Nazime Şengül’ün geçtiğimiz yıllarda boşandığı, ayrılan babası ile yaşayan 14 yaşındaki Tarık İldiz, her sene olduğu gibi bu sene de çobanlık yapmak üzere 2 ay önce Kars’ın Ani Köyüne geldi. 2 gün saat 17:00 sıralarında babasının merada hayvanları otlattığı, 12 yaşındaki kardeşi Eda İldiz ve yabancı uyruklu yeni annesinin evde olduğu esnada kimseye haber vermeden kendi atına binerek evden uzaklaştı.

Baba İbrahim İldiz’in eve gelmesiyle birlikte Tarık’ın ve ahırdaki atın olmayışını fark etmesi üzerine olay jandarmaya bildirildi.

İhbarı alan jandarma ekipleri, AFAD ile koordinasyon kurarak 2 gündür kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki Tarık İldiz’i aramaya başladı. Arama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Gazetemize açıklama yapan baba İbrahim İldiz, “Oğlumun boşandığım ve Iğdır’da ikamet eden eşimin yanına gittiğini düşündüm ancak, eski eşimin de yanına gitmemiş. Çok merak ediyoruz, 2 gündür jandarma ve AFAD ile birlikte arıyoruz. Yalvarırım oğlumu gören varsa yetkililere haber versin.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler