-15 Derecede İskenderunspor Hazırlığı

-15 Derecede İskenderunspor Hazırlığı

Spor Toto 3. Lig, 2 Grup takımlarından Karsspor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İskenderunspor karşılaşmasının hazırlıklarını eski 15 derece soğukta sürdürüyor.

Teknik Direktör Mesut Demir nezaretinde yapılan antrenmana Karsspor’un yeni transferleri de katıldı. Yeşil beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mesut Demir, Karsspor için yeni bir sayfa açıldığını, yapılan yeni transferlerle takımın güçlendiğini ve kendi saha ve seyircisi önünde Karsspor’un puan kaybetmeyeceğini söyledi.
Atatürk Stadında soğuk havaya rağmen antrenmalarını sürdüren Karsspor’da hedef İskenderunspor’u eli boş göndermek. İskenderun karşılaşmasının provasını yapan yeşil beyazlı ekipte gözler yeni transferlerin üzerindeydi. Takıma yeni katılan futbolcuların kısa sürede uyum sağladığına dikkat çeken Teknik Direktör Mesut Demir; “İyi bir takım kurduk. Yaklaşık 10 yeni futbolcuyu renklerimize kattık. Bu arkadaşlarımız geldikleri takımlarında banko oynayan futbolculardı. Biz artık geriye bakmıyoruz. Karsspor’un kendi sahasında rakiplerinin korkulu rüyası olacaktır. Biz inandık ve yeşil beyazlı ekibi sezon sonunda hak ettiği noktaya taşıyacağız” dedi.
GÖLCÜK DEPLASMANINDAKİ HATAYI KARS’TA YAPMAYACAĞIZ
Geçen hafta çok iyi başladıkları gölcük karşılaşmasında yapılan bir hatanın kendilerine pahalıya mal olduğunu belirten Teknik Direktör Demir; “Biz Gölcük maçını unuttuk. Önümüzdeki İskenderun karşılaşmasını düşünüyoruz. İskenderun karşılaşmasının hazırlıklarını yapıyoruz. Soğuk havaya rağmen futbolcularım çok istekli. Amacımız yeni transferlerimizle taraftarlarımızın karşısına çıkacağımız İskenderun karşılaşmasında iyi futbol ve galibiyet. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz inandın kenetlendik. Taraftarlarımızın desteğiyle İskenderunspor’u buradan eli boş göndereceğiz” şeklinde konuştu.
Kars Atatürk Stadında yapılan antrenmana kaleci Aykut’un dışında bütün sporcular katıldı. Yarı saha da yapılan çift kale maçta yeni transferler göz doldurdu. Yapılan antrenmanda futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekerken, hata yapan futbolcular Teknik Direktör Mesut Demir, tarafından sert bir şekilde ikaz edildi. Antrenman sonrasında yeni transferler toplu resim çektirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler