15 Temmuz Şehit Yakınlarına Ücretsiz Tatil

15 Temmuz Şehit Yakınlarına Ücretsiz Tatil

Antalya'nın turizm bölgesi Belek'te bir otel, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan 10 vatandaşın yakınlarına ücretsiz her şey dahil tatil hizmeti sunuyor.

15 Temmuz şehit yakınlarına ücretsiz tatil imkanı sunma kararı alan Spice Hotel yönetimi, darbe girişimi gecesi motosikletiyle gittiği Boğaziçi Köprüsü'nde şehit olan Yılmaz Ercan'ın kardeşi Kerem Ercan'ı ağırladı. Otelin yönetim kurulu üyesi Diyar İçkale Gültekin tarafından karşılanan Ercan, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı otel yönetimine teşekkür etti.
15 Temmuz şehit yakınlarını ağırlamaya başladıklarını belirten Diyar İçkale Gültekin, ''Şehit ailelerini seçerken Cumhurbaşkanlığı ile koordineli olarak çalıştık. Cumhurbaşkanlığımızdan bize şehit yakınları listeleri geldi. Biz de bize gelen listelerdeki kişilere ulaşarak, otelimize istedikleri zaman gelerek tatillerini yapabileceklerini söyledik. Bugün ilk olarak otelimizde 15 Temmuz gecesi motosikletiyle gittiği Boğaziçi Köprüsü'nde şehit olan Yılmaz Ercan şehidimizin kardeşi Kerem Ercan'ı misafir ediyoruz” dedi.
İçkale Gültekin, “15 Temmuz darbe girişiminden sonra şehitlerimizin acısını hafifletmek, darbe girişiminde kahramanlıkları ile bu destana imza atan şehit ailelerimizin yakınlarına moral vermek amacıyla ve otel yönetimi olarak böyle bir proje başlattık. Başlattığımız proje dalga dalga yayılır ve diğer turizm sektör temsilcileri de bu projeye destek verirler. Bizlere bu projemizde destek veren Cumhurbaşkanlığı yetkililerine teşekkür ediyorum. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler