"16 Ağustos Fetih Kupası" kuraları çekildi!

"16 Ağustos Fetih Kupası" kuraları çekildi!

Kars Voleybol İl Temsilciliği tarafından "16 Ağustos Fetih Kupası" voleybol turnuvası düzenlenecek. Turnuvada kura çekimi ile gruplar belli oldu. 18 takım 5 grup halinde turnuva Pazartesi günü başlayacak.

Volkan KARABAĞ

Kars İl Voleybol Temsilciliği, Ani'nin Fethine dikkat çekmek amacıyla bu yıl ilki gerçekleşecek olan "16 Ağustos Fetih Kupası" voleybol turnuvası düzenliyor. Turnuva ile ilgili olarak Gençlik Merkezi toplantı salonunda yapılan kura çekimiyle gruplar belirlendi.

İl Tertip Komitesi tarafından yapılan kura çekiminde turnuvaya katılan takım yetkilileri kurayı çekti. Gazeteciler Cemiyeti adına da kurayı Genel Sekreter Olcay Okan Avşar çekti.

1. Geleneksel 16 Ağustos Ani'nin fethi kutlamaları kapsamında kurumlar, kuruluşlar ve kulüpler arası düzenlenen voleybol turnuvasının önemine değinen Voleybol İl Temsilcisi Faruk Torunoğlu, “Bu etkinlik hem dünya miras listesinde olan Ani’nin tanınırlığını arttırmak hem de kurumlarımızı kaynaştırmaktır. Bu turnuva dostluk içerisinde gerçekleşecektir çünkü kazanan yine bizler olacağız. Burada bir üst tur yok, ilimizi temsilen başka bir ile gitmek yok. Turnuvayı birbirinden kıymetli hakemlerimiz voleybol kurallarına göre yönetecekler. Ayrıca turnuvaya katılan takımlarda en az 1 kadın arkadaşımızın da olmasını istiyoruz.” dedi.

Çekilen kura sonrası gruplar şöyle:

A grubu: Sağlık İl Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Genç Kafkasspor, İl Emniyet Müdürlüğü

B grubu: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Tarım ve orman İl Müdürlüğü, Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Lojistik A.Ş. 

C grubu: Bahçeşehir Koleji, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü,

D grubu: Gazeteciler Cemiyeti, Harakani Havalimanı, Noter,

E grubu: Defterdarlık, Karayolları Bölge Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı,

F grubu: Valilik, Dikme Ortaokulu, Cezaevi

16-agustos-fetih-kupasi-kuralari-cekildi!-(1).jpg16-agustos-fetih-kupasi-kuralari-cekildi!-(2).jpg16-agustos-fetih-kupasi-kuralari-cekildi!-(3).jpg16-agustos-fetih-kupasi-kuralari-cekildi!-(4).jpg16-agustos-fetih-kupasi-kuralari-cekildi!-(5).jpg16-agustos-fetih-kupasi-kuralari-cekildi!-(6).jpg16-agustos-fetih-kupasi-kuralari-cekildi!-(7).jpg16-agustos-fetih-kupasi-kuralari-cekildi!-(8).jpg16-agustos-fetih-kupasi-kuralari-cekildi!-(9).jpg16-agustos-fetih-kupasi-kuralari-cekildi!-(10).jpg16-agustos-fetih-kupasi-kuralari-cekildi!-(11).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler