"16 Ağustos Fetih Kupası" turnuvasına sayılı günler kaldı!

"16 Ağustos Fetih Kupası" turnuvasına sayılı günler kaldı!

Kars Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek olan "16 Ağustos Fetih Kupası" voleybol turnuvasına sayılı günler kaldı. Takımlar hazırlık maçlarına başladı.

Volkan KARABAĞ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kars İl Voleybol Temsilciliği tarafından, Ani'nin Fethine dikkat çekmek amacıyla bu yıl ilki gerçekleşecek olan "16 Ağustos Fetih Kupası" voleybol turnuvası Pazartesi günü başlıyor. Turnuva 21 takım 6 grup halinde gerçekleşecek.

Turnuvanın gösteri maçını şehrin tek profesyonel takımı Genç Kafkars Spor ile Gazeteciler Cemiyeti gerçekleştirecek. Turnuva daha sonra İsmail Aytemiz Spor Salonu’nda saat 17:30’da İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü’nün karşılaşmasıyla devam edecek.

HAZIRLIK MAÇLARI BAŞLADI

Turnuva öncesi takımlar hazırlık maçlarına başladı. İlk hazırlık maçını İl Emniyet Müdürlüğü ile Gazeteciler Cemiyeti Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsünün Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdi. Dostluk maçını İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, Öğretmen Evi Müdürü Emre Okan Bayramoğlu, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Voleybol İl Temsilcisi Faruk Torunoğlu, Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsü Yöneticisi Adem Kızıltepe, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya, Başkan Yardımcısı Adnan Karahan, Genel Sekreter Olcay Okan Avşar ile çok sayıda davetliler izledi.

İl Tertip Komitesi tarafından görevlendirilen hakemler tarafından yönetilen hazırlık maçı dostlukla sonuçlandı. Takım kaptanları maç öncesi ve sonrası birbirlerine teşekkür etti.

TURNUVA DOSTLUK İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞECEK

1. Geleneksel 16 Ağustos Ani'nin fethi kutlamaları kapsamında kurumlar, kuruluşlar ve kulüpler arası düzenlenen voleybol turnuvasının önemine değinen Voleybol İl Temsilcisi Faruk Torunoğlu, “Bu etkinlik hem dünya miras listesinde olan Ani’nin tanınırlığını arttırmak hem de kurumlarımızı kaynaştırmaktır. Bu turnuva dostluk içerisinde gerçekleşecektir çünkü kazanan yine bizler olacağız. Burada bir üst tur yok, ilimizi temsilen başka bir ile gitmek yok. Turnuvayı birbirinden kıymetli hakemlerimiz voleybol kurallarına göre yönetecekler. Ayrıca turnuvaya katılan takımlarda en az 1 kadın arkadaşımızın da olmasını istiyoruz.” dedi.

Çekilen kura sonrası gruplar şöyle:

A grubu: Sağlık İl Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Genç Kafkasspor, İl Emniyet Müdürlüğü

B grubu: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Tarım ve orman İl Müdürlüğü, Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Lojistik A.Ş.

C grubu: Bahçeşehir Koleji, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü,

D grubu: Gazeteciler Cemiyeti, Harakani Havalimanı, Noter,

E grubu: Defterdarlık, Karayolları Bölge Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı,

F grubu: Valilik, Dikme Ortaokulu, Cezaevi

16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(1).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(2).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(3).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(4).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(5).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(6).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(7).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(8).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(9).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(10).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(11).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(12).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(13).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(14).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(15).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(16).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(17).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(18).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(19).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(20).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(21).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(22).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(23).jpg16-agustos-fetih-kupasi-turnuvasina-sayili-gunler-kaldi!-(24).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler