19 Mayıs Susuz'da Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Susuz'da Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kars'ın Susuz İlçesinde etkinliklerle kutlandı

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kutlamalar sabah 09.00'da Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu ile başladı.

Törenler Kazım Karabekir Anadolu Lisesi bahçesinde Susuz İlçe Kaymakamı Yusuf İzci, Belediye Başkanı Murat Uray, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Onarıcılar,  İlçe Emniyet Müdür V. Gürkan Okşaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Yahşi, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti.

İlçe Kaymakamı İzci tarafından öğrencilerin ve vatandaşların bayramlarının kutlanmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Yahşi tarafından yapıldı.

Program okullar tarafından hazırlanan şiirlerin okunması, gençlik koşusu ve gösteriler ile devam ederken, Kazım Karabekir Anadolu Lisesi Kafkas Grubu grup arkadaşları olan ve 17.05.2017 Çarşamba günü vefaat eden ilçe öğrencilerinden Burak Can Nebioğlu anısına pankart açıp karanfil sunumuyla gösterilerini tamamladılar.

Daha sonra program Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasında 1. olan Belediye Gücü, 2. olan Kaymakamlık ve 3. olan Kırçiçeği Spor'a ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(1).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(2).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(3).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(4).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(5).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(6).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(7).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(8).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(9).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(10).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(11).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(12).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(13).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(14).jpg19-mayis-susuzda-coskuyla-kutlandi-(15).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler