2. İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

2. İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Kars'ta 2014'ün 2. İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Eyüp Tepe Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Kars Belediye Başkan Vekili Erdinç Erdağı, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başk

2. İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Kars’ta 2014’ün 2. İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Eyüp Tepe Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Kars Belediye Başkan Vekili Erdinç Erdağı, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü yeni restore edilen Konferans Salonunun da gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını yapan Vali Tepe, “Salon çok büyük olunca içinde kayboluyoruz. Her 3 ayda bir yapmış olduğumuz İl Koordinasyon Kurulu toplantısının Nisan ayağını gerçekleştiriyoruz.”dedi. 30 Mart seçimlerini geride bıraktıklarını ifade eden Vali Tepe; “Sadece Kars’ta değil bütün ülkemizde yoğun geçen bir seçim süreci, ardından şimdi inşallah önümüze bakacağız. Karsımızla alakalı yapacağımız hizmetlerimize odaklanacağız.” ifadelerini kullandı.

‘MEVSİM KISA, İNŞAAT SEZONUNU İYİ KULLANMAMIZ GEREKİYOR’

Vali Tepe koordinasyon kurulu üyelerince bu yıl gerçekleştirilecek inşaat çalışmalarında mevsimin iyi değerlendirilmesini isteyerek, “Özellikle kılın ser geçtiği bölgelerde iş sezonu maalesef çok fazla değil. Nisan’ın 15’i itibariyle başlayan süreç 1 Kasım’da bitirilebiliyor. O nedenle bizim çalışmalarımıza ola bildiğince odaklanarak hızlı bir şekilde işletmemiz gerekiyor. Çünkü mevsim kısa imkanlar kısıtlı şimdiden ben Kars için yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum.”dedi.

İlk sözün verildiği Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın da il dışında olduğu toplantıda İl Koordinasyon Kurulunu Başkan Vekili Erdinç Erdağı bilgilendirdi. Vali Tepe Başkan Vekili konuşmasına başlamadan araya girerek, “Olabildiğince hızlı olabilirsek, sebebi de şudur, Bakanımız gelecek, komşu ilimize, bende ona bazı geçtiğimiz hafta ki yaşadığımız olaylar ve seçim süreci hakkında bilgi arz etmeye gideceğim.”diye uyardı.

Belediye Başkan Vekili kısa tuttuğu konuşmasında Kars için 10 projeden bahsederken geçmiş dönem projelerini ise tamamlayacaklarını kaydetti. Koordinasyon kurulu diğer üyelerin sunumları ile sona erdi.

Toplantıda dana sonra Kafkas Üniversitesi rektörlüğü adına Rektör Prof. Dr. Sami Özcan’ı takibine bazı kurum müdürleri önümüzdeki dönemlere ait yatırım programları hakkında sunumlar yaptılar.

Önceki ve Sonraki Haberler