2015'in İlk Kurulu Toplandı!

2015'in İlk Kurulu Toplandı!

Kars'ta 2015 yılının İlk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Yardımcısı Akif Bektaş Başkanlığı'nda yapıldı.

2015'in İlk Kurulu Toplandı!

Kars’ta 2015 yılının İlk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Yardımcısı Akif Bektaş Başkanlığı’nda yapıldı.

Valilik Gazi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; Kars Belediye Başkan Vekili Tahsin Güngören, KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları ve yatırımcı daire amirleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını Vali Yardımcısı Akif Bektaş yaptı. Bektaş, 2015 yılının ilk Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nı yapmak için bir araya geldik. Her koordinasyon kurulu toplantısında ifade edildiği üzere bu koordinasyon kurulu toplantısında da özellikle 2015 yılı içerisinde yapacağımız çalışmları planlı, programlı hazırlayıp, iş döneminde mevsimsel durum itibariyle Kars’ımızda inşaat mevsiminin kısa olması dolayısıyla işlerde zaman zaman aksamalar yaşanmakta. Buna mahal vermemek için bu dönemde planlarımızı yapmak suretiyle 2015 yılında yine ilimize yatırımlar noktasında gereken çabayı göstereceğimizi ümit ediyoruz. Ben bu vesile ile bu toplantının hem ilimize, hem de ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Vali Yardımcısı Akif Bektaş’ın konuşmasının ardından Koordinasyon Kurulu Toplantısı başladı. Toplantıda yatırımcı daire ve kurum amirleri kurumlarıyla ilgili yatırımlar hakkında bilgiler verdiler. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yatırımcı kurumların yetkililerinin çalışma ve projeleri hakkında yaptıkları sunumun ardından sona erdi.

2015in-ilk-kurulu-toplandi!-(1).jpg

2015in-ilk-kurulu-toplandi!-(2).jpg

2015in-ilk-kurulu-toplandi!-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler