2017 Yılında Selim’e Modern Otogar!

2017 Yılında Selim’e Modern Otogar!

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, “Bir yerleşim yerine girdiğiniz zaman o yerleşim yerinin görüntüsü oradaki oto terminalinin görüntüsüyle bellidir.” dedi.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, ilçeye modern bir otogar yapacaklarının müjdesini verdi. 

Göreve başladığı günden itibaren Selim’de birçok önemli projeye imza atan AK Partili Belediye Başkanı Coşkun Altun, içenin gelişmesi, kalkınması ve modern görüme bürünmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.
Bir ilçenin veya bir ilinin otogarı, havaalanı ve tren garı görünümün çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Coşkun Altun, ilk intibanın, son intiba olduğunu söyledi.

Selim Modern Otogar proje çalışmalarına başladıklarını ifade eden Altun, “Selim Belediyesi’nin çok önemli projelerinden birisi de, Şehirlerarası Otogarımız şehir içinde kaldı, küçük, daha önceden İller Bankası marifetiyle yapılmış. Ama denetimsiz, bakımsız kaldığı için artık bir ilçeye veya her hangi bir yerleşim yerine girdiğiniz zaman o yerleşim yerinin görüntüsü oradaki oto terminalinin görüntüsüyle bellidir. Yani iyi mi? Kötü mü? İlk intiba son intibadır. İçerisi ne kadar temiz olursa olsun otogara gelen yabancı bir vatandaşın, otogarın kötü halini gördüğü zaman kendisinde tüm şehrin böyle olduğu bir algı oluşur” dedi.

Bu algıyı son vereceklerini belirten Başkan Coşkun Altun, “Bizde o algıyı kırmak için Allah önümüzdeki yıl, şuanda proje çalışması yapıyoruz. Küçük ama gerçekten hem mimarisi, hem konumu itibariyle güzel bir otogar yapacağız. Bunu da ilçemizin ve diğer illerden gelen vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Biz ilçe olarak durmuyoruz. Proje üretiyoruz. Yapıyoruz. Destek alıyoruz. Ama en büyük desteği de ilçemizdeki vatandaşlardan alıyoruz. Bize güveniyorlar. Güvenmeye de devam etsinler. İnşallah biz burada her zaman sözümdür bu, “Halim Selim” olan Selim ilçemize en güzel hizmetleri vermeye gayret edeceğiz” diye konuştu.

Selim’e yapılan yatırımların bir ekip işi olduğunu hatırlatan Başkan Coşkun Altun, başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan olmak üzere AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ile AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’a destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. iha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler