24 Kasım’ı Kutladılar!

24 Kasım’ı Kutladılar!

SELİM KAYMAKAMI ERDİNÇ DOLU’NUN KATILIMIYLA ÖĞRETMENLER 24 KASIM’I KUTLADILAR

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Selim Kaymakamlığı ve Selim İlçe Belediyesi’nin ortaklaşa hazırlamış oluğu “Öğretmenler Günü” kutlama programı, Kars Park Otel'de, Selim'de görev yapan öğretmelerin katılımıyla kutlandı.

Öğretmenler günü kutlama programına Selim Kaymakamı ve Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Selim Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın ve Selim'de görevli öğretmenler ve eşleri katıldılar.

Kutlama programında konuşan emekli öğretmen Binali Alyurt, öğretmenlik mesleğinin güzelliklerine değinerek, genç öğretmenlere tavsiyelerde bulundu. Mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına konuşma yapan Fidan Erbeyli ise görev bilincinde olduklarını ve en iyi bir şekilde görev yapacaklarını söyleyerek öğretmenler gününü kutladığını vurguladı.  

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın, TEOG da başarılı olduklarını ve bunu ilçelerinde görev yapan öğretmenlerin sayesinde gerçekleştiğini söyleyerek bu başarının bu anlamlı güne ahenk kattığına değinerek öğretmenler gününü kutladı.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'da konuşmasında öğretmenler gününü kutlayarak öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi.

Selim Kaymakamı ve Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu yaptığı konuşmasında, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğuna, öz veri ve çaba sarf edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Selim İlçesi’nin TEOG sınavlarında büyük başarı kaydetmesinden mutlu olduğunu da vurgulayarak, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. 

Konuşmaların ardından mesleğe yeni atanan genç öğretmenler yemin ettiler. Daha sonra müzik eşliğinde eğlenip, öğretmenler gününü kutladılar.

selimli-ogretmenler-24-kasim’i-kutladi-(2).jpgselimli-ogretmenler-24-kasim’i-kutladi-(3).jpgselimli-ogretmenler-24-kasim’i-kutladi-(4).jpgselimli-ogretmenler-24-kasim’i-kutladi-(5).jpgselimli-ogretmenler-24-kasim’i-kutladi-(6).jpgselimli-ogretmenler-24-kasim’i-kutladi-(7).jpgselimli-ogretmenler-24-kasim’i-kutladi-(8).jpgselimli-ogretmenler-24-kasim’i-kutladi-(9).jpgselimli-ogretmenler-24-kasim’i-kutladi-(10).jpgselimli-ogretmenler-24-kasim’i-kutladi-(11).jpgselimli-ogretmenler-24-kasim’i-kutladi-(12).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler