24 Yaşındaki Şaban Gökşen Kayıp

24 Yaşındaki Şaban Gökşen Kayıp

Turan Köyü doğumlu 24 yaşındaki Şaban Gökşen’e Salı gününden bu yana ulaşılamıyor. Baba Yusuf Gökşen, oğlunu görenlerin Allah rızası için kendisine ulaşması konusunda çağrıda bulundu.

Psikiyatri hastası olan ve 4 yıldan bu yana tedavi gören 24 yaşındaki Şaban Gökşen’e, Salı günü öğle saatlerinden bu yana ulaşılamıyor. Oğlunun, Salı günü hastaneye kontrole gittikten sonra kaybolduğunu söyleyen Baba Yusuf Gökşen, “Oğlum her ay doktor kontrolüne gidiyor. Salı günü de annesiyle birlikte doktora gidiyor saat 09.00’da kan alınıyor, saat 13.30’da da sonuçların alınması için gidiliyor. Tahlil sonuçları çıktığında annesi ile içeri giriyorlar. Doktor Şaban ile konuşuyor, sonra tabi hastanın duymaması gereken konuşmalar oluyor ve Şaban’ı dışarı çıkarıyor. Annesi dışarı çıktığında çocuğu göremiyor. O zamandan bu zamana kadar da kayıp. Damadım polisi ve jandarmayı aradı, akşam Yenişehir Karakolu’na ifade verdik ama o günden bu yana ulaşamıyoruz.” diye konuştu.

GÖRENLER 0535 246 1139 NUMARALI TELEFONDAN AİLEYE ULAŞABİLECEK
Aile bireyleri olarak üç günden bu yana Şaban Gökşen’i her yerde aradıklarını ancak bir sonuca ulaşamadıklarını belirten Baba Yusuf Gökşen, “Oğlumun Erkilet tarafında olduğunu düşünüyoruz. Çünkü ertesi gün yaptığımız aramada otobüs şoförlerinden aldığımız bilgiye göre o tarafta otobüse binmiş, iki durak sonra da inmiş. Üzerinde parası, cep telefonu, nüfus cüzdanı falan da yoktu. Mavi kapşonlu uzun kollu tişört ile mavi kotu vardı. İnsanlık namına, Allah rızası için gören, duyan, bilen varsa 0535 246 1139 numaralı telefondan bize ulaşmasını istiyoruz.” diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu. 

Önceki ve Sonraki Haberler