29 Ekim, Kaymakam Karaman’ın Çifte Bayramı!

29 Ekim, Kaymakam Karaman’ın Çifte Bayramı!

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman için 29 Ekim tarihi hem Cumhuriyet Bayramı hem de oğlu Ahmet Burak Karaman’ın doğum günü.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman için ayrı bir önemi var. Bugün tüm yurtta olduğu gibi Kars’ın Sarıkamış İlçesinde de düzenlenen tören ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93’ncü yıldönümü kutlandı. Düzenlenen kutlamalar kapsamında havai fişek gösterisi olurken, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ın ise Ahmet Burak Karaman adlı oğlunun doğum günü olduğu için 29 Ekim tarihinin ayrı bir önemi olduğu gözlendi. Havai fişek gösterisinin ardından Karaman çifti oğulları Ahmet Burak Karaman’ın 4’ncü yaş gününü 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında pasta keserek kutladılar.

Kars'ın Sarıkamış İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında havi fişek gösterisi düzenlendi.
Kaymakam Karaman, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında Cumhuriyetin 93. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Şehitler diyarı ilçemize yakışır şekilde Cumhuriyetimizi kutluyoruz. Vatandaşlarımızla  bu meydanda bu coşkuyu beraber yaşıyoruz. Ülkemiz kuruluşundan bu yana büyük badireler atlattı ancak hiçbir zaman bağımsızlığından hiçbir ödün vermedi. Bu ülkenin ilelebet payidar kalması için başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere hepsini rahmetle şükranla anıyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Toksoy'da,"90 bin şehidin yattığı kutsal topraklarda bağımsızlığımıza dil uzatan hainlere karşı Cumhuriyet bayramımızı daha coşkulu kutlamak için Belediye olarak havai fişek gösterisi düzenledik. Bizlere bu cumhuriyeti armağan eden büyük önder Atatürk ve  silah arkadaşlarını terörle mücadelede şehit olmuş bütün güvenlik güçlerini rahmet ve minnetle anıyoruz." şeklinde konuştu.

Yaklaşık 20 dakika süren havi fişek gösterisi izleyenleri büyüledi.

Kent merkezindeki 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında düzenlenen gösteriye, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, 9. Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Bilgin Çetinbağ, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(1).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(2).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(4).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(13).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(14).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(6).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(7).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(3).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(5).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(9).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(10).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(11).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(12).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(15).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(16).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(17).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(18).jpg29-ekim,-kaymakam-karaman’in-cifte-bayrami!--(19).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler