3 Kasım YİBO'dan Bir Başarı Daha!

3 Kasım YİBO'dan Bir Başarı Daha!

Kars-Merkez İsmail Aytemiz Spor Salonunda gerçekleştirilen okullar arası Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler Masa Tenisi Turnuvasında alışık olduğumuz başarılara bir yenisi eklendi.

3 Kasım YİBO'dan Bir Başarı Daha!

Kars-Merkez İsmail Aytemiz Spor Salonunda gerçekleştirilen okullar arası Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler Masa Tenisi Turnuvasında alışık olduğumuz başarılara bir yenisi eklendi. Turnuva sonuçlarına göre Arpaçay 3 Kasım YBO Küçük Kızlar kategorisinde il ikincisi, Küçük Erkekler kategorisinde il birincisi oldu. Küçük Erkekler dalında il birincisi olan takımımız, ileriki tarihlerde düzenlenecek olan bölge yarışmalarında ilimizi temsil edecek.

Aldıkları derecelerden sonra kazandıkları kupaları ile okul müdürü Ferhat Yağışan ve beden eğitimi öğretmenleri Yalçın Meço eşliğinde Kaymakam Faruk Erdem’i ziyaret eden minik sporcular, desteklerinden dolayı Kaymakam Erdem’e teşekkür etti. Kaymakam Erdem de 3 Kasım YBO'nun başarılarının artık sıradan hale geldiğini, yeni hedefin bölge birinciliği olması gerektiğini ifade ederek, idareci ve öğrencileri tebrik etti.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada da, “Düzenli ve çok çalışmanın meyvesi olarak bu derecelerin elde edilmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyor, öğrencilerimizin akademik ve sportif alanlardaki başarılarının devamını diliyoruz.” denildi.kha

Önceki ve Sonraki Haberler