30 Ağustos’ta Kick Boks Ziyafeti Var!

30 Ağustos’ta Kick Boks Ziyafeti Var!

Türkiye Kars Kick Boks İl Temsilcisi Bülent Gönen, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesi içerisinde Kars’ta Kick Boks müsabakaları düzenleyeceklerini belirterek, "40 sporcu yarışacak. Bir nevi Kars Sampiyonası başlığı altında gerçekleşecek" dedi

30 Ağustos Pazar günü başlayacak olan müsabakalar saat 10. 00 ve 14.00 de başlayacak. İsmail Aytemiz Spor Salonunda yapılacak müsabakalara Kars halkını  davet eden Bülent Gönen, Kars ta başka kulüp bulunmadığı için kendi sporcularımız arasında bu tür etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Bülent Gönen, “ Kars’ta yapılacak bu spor etkinliği gençlerimizi hem spor yapmaya motive edecek, hem de boş zamanlarını değerlendirmek açısından örnek teşkil edecektir. 40 sporcumuzla yola çıktık. Müsabakalar da 40 sporcumuz yarışacaktır.30 Ağustos Zafer Bayramını genlerimizle beraber spor yaparak, müsabakalar düzenleyerek kutlamak istedik. Amacımız Kars’ta Kick Boks sporunu sevdirmek, gençleri, çocukları spor yapmaya teşvik etmektir. Kars halkını böylesi güzel bir spor şöleninde görmek bizleri mutlu edecektir”

kha

Önceki ve Sonraki Haberler