30 Minik Yürek, 172’nci Yılı Kutladı

30 Minik Yürek, 172’nci Yılı Kutladı

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri Türk Polis Teşkilatı’nın 172’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde, Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

30 öğrenci kartondan Polis şapkası takarak, 3 öğretmenin eşliğinde Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürü Kamber Ruhi Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette tüm Emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutladı.

Emniyet Müdürü Yıldırım, öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Yıldırım Polis teşkilatı hakkında bilgi verdi.

Emniyet Müdürlüğünü gezen öğrenciler, telsiz odasından görevi başında olan emniyet mensuplarına telsizle anons yaparak başarılar diledi.

Öğretmenlerden Hatice Orak ise çocuklar için çok güzel bir etkinlik olduğunu dile getirerek, “Çocuklar için çok hoş bir saat oldu. Polislerimizi yerinde görmek çocuklarımız için çok etkili ve eğlenceli oldu. Polislerimize çok teşekkür ediyoruz, Polis haftası kutlu olsun.” Diye konuştu.

Polislerde, öğrencilere çikolata ve çeşitli ikramlarda bulundu.

30-minik-yurek,-172’nci-yili-kutladi-(1).jpg30-minik-yurek,-172’nci-yili-kutladi-(2).jpg30-minik-yurek,-172’nci-yili-kutladi-(3).jpg30-minik-yurek,-172’nci-yili-kutladi-(4).jpg30-minik-yurek,-172’nci-yili-kutladi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler