40-50 Yaş Devri Kapandı!

40-50 Yaş Devri Kapandı!

Kars İl Özel İdaresi 2016 iş sezonunu açılış törenine katılan AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey burada bir konuşma yaparak, AK Parti iktidarıyla 40-50 yaşlarında araçlarla hizmet verme devrinin kapandığını belirttiler.

AK PARTİ KARS MİLLETVEKİLİ AHMET ARSLAN; “ANKARA’YA BAĞIMLIYSANIZ, BİRİLERİ ANKARA’DA KARAR VERMEK DURUMUNDAYSA BU DEMEKTİR Kİ KAĞIT ÜZERİNDE KARAR VERİLİYOR”

Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti iktidarıyla 40-50 yaşlarında araçlarla hizmet verme devrinin kapandığını belirtti. 

Milletvekili Ahmet Arslan, 50 yaşındaki aracı çalışabilir halde tutmak adına onlar hizmet verildiğini söyledi.
AK Parti Hükümetleriyle Türkiye’nin Dünya’da söz sahibi bir ülke olduğuna dikkat çeken milletvekili Ahmet Arslan, “1960 model, 1970 model yani 40-50 yaşlarında hizmet makineleriyle hizmet verilmeye çalışılıyordu. Doğru da 50 yaşındaki iş makineleriyle insanımıza mı hizmet veriyorduk, yoksa 50 yaşındaki aracı çalışabilir halde tutmak adına onlara mı hizmet veriyorduk bu büyük bir soru işaretiydi” dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Özel İdare’nin araç parkını yeniledik. 10 milyon TL değerinde araç parkı alınmıştı, geçen yıl 8 milyon TL değerinde araç parkı alındı bu yıl ise 6 milyon TL değerinde araç parkı alındı. Biliniz ki bununla kalmayacak ve devamı gelecek. Yerinde hizmet edebilmek adına 7 ilçemizde ve il merkezimizde araç parkının yeterli olması çok önemlidir. Bu nedenle de çok önemsiyoruz. Sadece araç parkıyla da yetinmiyoruz, köylerimizin su ihtiyacını giderme noktasında sondaj çalışması yapılan köylerimiz hariç su sorunu yaşayan köyümüz kalmamış durumda. Yolların yükseltilmesi iyi bir noktaya gelmiş ama köylerin daha modern, daha yaşanabilir yerler haline gelmesi için kanalizasyon sistemi gerekli ve şimdi bunlar yapılıyor. Bunlar tamamlanınca da parke taş ihtiyacı giderilecek. Bunu yaparken insanların sosyal ihtiyaçlarının göz ardı edilmemesi adına taziye evleri, köy evleri adı altında da son birkaç yıldır yoğun bir çalışma var ve bu birkaç yıl içerisinde bu evlere sahip olmayan köyümüz kalmayacak” dedi.

“ANKARA’YA BAĞIMLIYSANIZ, BİRİLERİ ANKARA’DA KARAR VERMEK DURUMUNDAYSA BU DEMEKTİR Kİ KAĞIT ÜZERİNDE KARAR VERİLİYOR”

Ankara’ya bağımlıysanız, birileri Ankara’da karar vermek durumundaysa bu demektir ki kağıt üzerinde karar verildiğini ifade eden Ahmet Arslan, “Yerinde görerek, yerinde yaşayarak karar vermiyor. Onun için bugün yerinde görerek, yerinde yaşayarak karar veriliyor olması bu işlerin en önemli avantajlarından birisidir. İhtiyaçları yerinde inceleyerek karar vermek en büyük mutluluğumuz olsa gerek. İl genel meclisi üyelerimiz sağ olsunlar. Onlar ilçelerinde kendilerine gelen talepleri alarak, meclise taşıyarak büyük bir gayret sarf ediyorlar. Kendilerine ayrıca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızdan gelen talepler, ilçelerimizden gelen talepler, kaymakamlıklarımızdan gelen talepler burada karşılanabildiğince karşılanıyor ama bunun ötesinde bir kısmı da Ankara’da çözülmesi gerekiyor, bu noktada da biz elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz” diye konuştu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu başta olmak üzere yukarıdan aşağıya bütün ekibine teşekkür ediyorum diyen Arslan, şunları söyledi:

“Bir insanımızın nerede başı sıkışsa sorunun giderilmesi adına onlara veya bizlere ulaşıyorlar. Elbette ki bizim Ankara’dan gelip yolu açma gibi bir durumumuz yok ama onun ekibi, yol boyunca ki işçisi insanımızın derdine deva oluyor. İl genelinde İl Özel İdaresi’nin sorumluluk alanında 2 bin 258 kilometre yol ağı var. Yaklaşık 18 bin kilometre karla mücadele yapılmış.Tersten bakarsanız her yola 8 kez girilmiş. Coğrafyamız zor, başka coğrafyalara benzemiyor. Sezon kısa, ihtiyaç fazla, arazi kırık. Bu nedenle direkt insana hizmet eden tüm ekibe teşekkür ediyoruz. Bu manada bizler de insanımızın kaderinin değişmesi, şartlarının en iyi noktalara taşınması adına elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.”

AK PARTİ KARS MİLLETVEKİLİ DR. SELAHATTİN BEYRİBEY; “BİZİM MİNNETTARLIĞIMIZ BU VATANI VATAN YAPANLARA, BİZİM MİNNETTARLIĞIMIZ, İSTİKLAL MARŞIMIZI YAZANLARA, ONU VAR EDENLERE, BİZİM MİNNETTARLIĞIMIZ ŞEHİTLERE”

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, en büyük minnettarlığın vatanı vatan yapanlara olması gerektiğini belirtti. 

Beyribey, “Bizim minnettarlığımız; bu vatanı vatan yapanlara, bizim minnettarlığımız; İstiklal Marşımızı yazanlara, onu var edenlere, bizim minnettarlığımız; Törene başlamadan önce andığımız şehitlere” dedi.

Kars’ta İl Özel İdaresi’nin alınan 23 yeni aracın ve 2016 iş sezonun açılış programına katılan Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, “Bugün 2002 yılında başladığımız hizmet kervanında yeni hizmetlerle yolumuza devam ediyoruz. Dünden bugüne farklılıkları uzun yıllardır siyaset yapan biri olarak biliyorum. Köylerimizin, ilçelerimizin ve tümüyle ilimizin sıkıntılarını biliyoruz. Suyu olmayan köylerimiz vardı. Bu süreç içerisinde 600 defa köylere su getirmişiz. Köylerimiz tarla yolları kullanırken, şimdi yükseltilmemiş yolumuz kalmadı, yayla yolları bile kullanılabilir şekilde hizmet veriyor ama yetmez! Ben köylerdeki yaşantılarla şehirdeki yaşantılar arasında fark olmaması hedefi içerisindeyim. Şehirdeki nasıl asfalt yolları kullanıyorsa, köylülerimiz de aynı yollardan yararlanmalıdır. Eğitim, sağlık alanlarında da aynı olmalıdır ki zaten oluyor. Yaylada dahi hasta olan bir vatandaşımıza ambulansımız yarım saat içerisinde ulaşıyor ve gerekli müdahale yapılıyor veya gerekli yerlere ulaştırılıyor. Bunun yolu da yine yolların düzenli olmasından geçiyor. Bizim bir hedefimiz vardı o da yapmaktı. ‘Biz yaparız, başkaları konuşur’ ifadesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüdür ve görüyorsunuz değil mi ne kadar da doğrudur. Daha 1 yıl önce burada bir açılış yaptık 39 tane araç getirdik aradan 1 yıl geçmedi 23 yeni araçla daha hizmet adına gücümüze güç kattık” dedi.

“BİZİM MİNNETTARLIĞIMIZ; BU VATANI VATAN YAPANLARA, BİZİM MİNNETTARLIĞIMIZ; İSTİKLAL MARŞIMIZI YAZANLARA, ONU VAR EDENLERE, BİZİM MİNNETTARLIĞIMIZ; ŞEHİTLERE”

Bu ülkeye sahip çıkmalı ve bu kurumda çalışanların yaptığı üzere bu ülkeye hizmet etme adına gecesini gündüzüne katarak ibadet gibi çalışanlara teşekkür ediyorum diyen Dr.Selahattin Beyribey, “En büyük minnettarlığın vatanı vatan yapanlara olması gerektiğini söyleyen Beyribey, “Burada çalışanlarımızın hizmetlerini yok saymak mümkün değildir, dağda, taşta, yağmurda ve çamurda çalışan işçilere minnettarız. Minnettarlık deyince bugün 2 tane yine şehidimiz var onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim minnettarlığımız; Bu vatanı vatan yapanlara, bizim minnettarlığımız; İstiklal Marşımızı yazanlara, onu var edenlere, Bizim minnettarlığımız; Törene başlamadan önce andığımız şehitlere. Bu ülke bizim evimiz. Bu ülkeye sahip çıkmalı ve bu kurumda çalışanların yaptığı üzere bu ülkeye hizmet etme adına gecesini gündüzüne katarak ibadet gibi çalışanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler