7 Ocak'ta Yarışma Var!

7 Ocak'ta Yarışma Var!

Kar yağışıyla birlikte 7 Ocak 2016 tarihinde Kars’ın Sarıkamış ilçesinde kayak branşında düzenlenecek olan yarışmalarda birinci olan yarışmacılar Kars’ı kayak dalında Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

Konuyla alakalı açıklamada bulunan Kars Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Gürsel Polat, Sarıkamış’ta düzenlenecek olan Snowboard, Alp Disiplini ve Kuzey Disiplini branşlarında dereceye giren sporcuların il birinciliği ardından Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil etmesi üzere belirleneceğine dikkat çekti.

Ana lig müsabakaları, Judo grup müsabakalarının da 8-10 Ocak tarihlerinde 10 ilin katılımı ile yapılacağını belirten Polat, “8-10 Ocak 2016 tarihlerinde Kars’ta yapılacak olan Judo grup müsabakaları Aytemiz Spor Salonu’nda 10 ilin sporcularının katılımı ile gerçekleşecek.” dedi.

Anadolu Yıldızlar Ligi’nin Badminton grup müsabakalarının da 7-11 Ocak 2016 tarihleri arasında Muş ilinde yapılacağını söyleyen Gürsel Polat, Muş’ta yapılacak olan müsabakalara da Kars’tan 12 sporcunun katılım gerçekleştireceğini ifade etti. Polat tüm bu Federasyon faaliyetlerinin yanı sıra okul sporları müsabakalarının da aralıksız devam ettiğini vurguladı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler