90 kiloluk gravyeri Bakan Soylu kesti!

90 kiloluk gravyeri Bakan Soylu kesti!

Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri’nin en büyük gravyer peynirini Bakan Soylu kesti.

Volkan KARABAĞ

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım'ın öncülüğünde geleneksel Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri’nin 5’ncisi Ankara Altınpark Fuar Alanında devam ediyor. Açılış programına katılan İçişleri Bakan Soylu, Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi Türker Öksüz, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım ve davetlilerle stantları gezerek esnafla bir araya geldi.

Karslı işletmeci Caner Özyılmaz’ın Kars’tan getirdiği 90 kiloluk gravyer peyniri tanıtım günlerinin ilgi odağı oldu. Gravyer peyniri hakkında Özyılmaz’dan bilgi alan Bakan Soylu 90 kiloluk gravyeri kesti. Gravyer peynirinin tadan Bakan Soylu daha sonra kendisini takip eden gazetecilere de ikram etti. 

90-kiloluk-gravyeri-bakan-soylu-kesti!-(5).jpg90-kiloluk-gravyeri-bakan-soylu-kesti!-(6).jpg90-kiloluk-gravyeri-bakan-soylu-kesti!-(7).jpg90-kiloluk-gravyeri-bakan-soylu-kesti!-(8).jpg90-kiloluk-gravyeri-bakan-soylu-kesti!-(9).jpg90-kiloluk-gravyeri-bakan-soylu-kesti!-(1).jpg90-kiloluk-gravyeri-bakan-soylu-kesti!-(2).jpg90-kiloluk-gravyeri-bakan-soylu-kesti!-(3).jpg90-kiloluk-gravyeri-bakan-soylu-kesti!-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler