Aboneler Sıkıntı da!

Aboneler Sıkıntı da!

Kars’ın Susuz ilçesinde Aras Elektrik Dağıtım ve Anonim Şirketine ait Susuz ilçe Şefliğinin kapatılarak Arpaçay’a taşınması Susuz halkını mağdur ediyor.

Abonelik işlemleri, açma-kapama, sayaç arızaları vb. nedenlerle ilçeden direk ulaşımı olmayan Arpaçay ilçesine gitme abonelere sıkıntı yaşatıyor.

İlçe halkı sıkıntıyı aşmak için birkaç duyarlı insanın başlattığı imza kampanyasına imzası ile destek oluyor. Daha şimdiden imza verenlerin sayısı ikibini geçmiş. İmza verenlerin sayısının daha da artacağı ifade ediliyor. Mahalle ve köy muhtarları başta olmak üzere susuz halkı biran önce kapatılan Susuz ilçe şefliğinin tekrar ilçede hizmet vermesini istiyor. Başta Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik bakanı Ahmet Arslan olmak üzere Kars milletvekillerinin ilçe halkının mağduriyetinin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunmasını bekliyor.

Vatandaşlar dilekçelerinde ”En temel hakkımız olan bedelini ödediğimiz hizmetin bizleri mağdur etmeden sağlanması için Susuz ilçe şefliğinin yeniden açılmasını istiyoruz. Aksi takdirde değişik tedarikçi firmalarla görüşerek şuandaki abaonesi olduğumuz Aras Elektrik Dağıtım ve Anonim Şirketi ile olan tüm bağlarımızı keseceğimizi şimdiden ilan ediyoruz” ifadelerine yer verdi. İmza kampanyası devam ediyor. İmza atmayan Susuzlu vatandaşların İnkılâp Mahallesi muhtarı İsmet Okat’ın bürosunda imza kampanyasına destek vermeleri bekleniyor. kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber