AÇILIM DEĞERLENDİRMESİ

AÇILIM DEĞERLENDİRMESİ

BAKAN YILDIRIM'DAN AÇILIM DEĞERLENDİRMESİ

BAKAN YILDIRIM’DAN AÇILIM DEĞERLENDİRMESİ

ULAŞTIRMA BAKANI BİNALİ YILDIRIM:

“HERKES ETEĞİNDEKİ TAŞI DÖKTÜ, BİLDİĞİNİ SÖYLEDİ. BİZDE NE YAPACAĞIMIZI SÖYLEDİK”

“İSTİYORUZ Kİ TERÖR BU ÜLKENİN KAYNAKLARINI TÜKETMESİN. BU ÜLKENİN ENERJİSİNİN BOŞA GİTMESİNE SEBEP OLMASIN. ONUN İÇİN GAYRET EDİYORUZ”

“BU GAYRETİMİZİ ARTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ”

  Kars’ta, gazetecilerin Meclisteki açılım görüşmeleri ve yaşanan tartışmalar üzerine soru yöneltmelerine üzerine açılım değerlendirmesinde bulunan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, “Herkes eteğindeki taşı döktü” dedi.

    Bakan Yıldırım, Devlet Su İşleri (DSİ) Konferans Salonu’nda İl Danışma Kurulu Toplantısının ardından Havayoluyla İzmir’e hareket öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Bakan Yıldırım, açılımla ilgili sorular üzerine, “780 bin kilometre bu vatan toprağının tapusu, hissedarları 72 milyon vatan evladı olan millettir. Bu anlayışla olaylara bakıyoruz. Bu çerçevede de bu projenin ülkemizin huzuruna, barışına, güvenine, istikrarına, halkımızın refahına önemli bir katkı sağlayacağı inancı taşıyoruz. Bu inancımızı da milletimizden alıyoruz. Bu karalılıkla da bu çalışmalara devam edeceğiz. Meclisteki açılım görüşmelerindeki tartışmalara yorum yapılacak bir şey yoktur. 72 milyon vatandaş izledi. Bizim yorum yapmamızın bir anlamı yok. Yorumu milletimiz yapacak, vatandaş yapacak. Herkes eteğindeki taşı döktü, bildiğini söyledi. Bizde ne yapacağımızı söyledik. Bundan sonra kararı Milet verecek ama biz bu milletin yararına olan bu işleri yapmaya devam edeceğiz. İstiyoruz ki terör bu ülkenin kaynaklarını tüketmesin. Bu ülkenin enerjisinin boşa gitmesine sebep olmasın. Onun için gayret ediyoruz. Bu gayretimizi artırarak devam ettireceğiz” dedi.

  Bakan Yıldırım daha sonra özel uçakla İzmir’e havalandı.

Önceki ve Sonraki Haberler