Adalet Bakanlığı'ndan Kars’a ödül!

Adalet Bakanlığı'ndan Kars’a ödül!

Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Kars İŞKUR Müdürlüğü’yle birlikte yürüttükleri kendi işini kurma ile ilgili hibe destek projesi kapsamında Türkiye çapında en çok geçen projeyle birincilik elde etti. Bu konuda Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nce geçtiğimiz hafta Antalya’da gerçekleştirilen Denetimli Serbestlik Hizmetleri 8. Yıllık Değerlendirme Toplantısında Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü plaketle ödüllendirdi.

Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Kars İŞKUR Müdürlüğü ve Kars KOSGEB Müdürlüğü işbirliğinde proje karşılığı kendi işini kurmak isteyen yükümlü veya eski hükümlülere yönelik girişimcilik eğitimleri düzenlenmekte  ve verilen eğitimler sonucunda girişimcilik sertifikası almaya hak kazanan hükümlüler kendilerine yönelik başvurabilecekleri projeler hakkında bilgilendirilip gerekli yönlendirmeler yapılmakta ve başvuru süresince gereken destek verilerek başvuruları kabul ediliyor.

2018 yılında en çok hibe desteği alan projeler Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne ait olup 2019 yılı içinde yükümlü ve eski hükümlülere yönelik kendi işlerini kurma konusunda hibe projeleri için de çalışmalar devam ediyor.

adalet-bakanligi-kars’a-odul!.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler