Adem Çalkın: İyi ki Varsınız Bakanım

Adem Çalkın: İyi ki Varsınız Bakanım

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Faikbey Caddesinde yapılan yol ve kaldırım çalışmaları hakkında gazetecilere açıklamada bulundu.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

UDH Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatları doğrultusunda Kars'ta başlatılan yol ve kaldırım çalışmaları başarılı bir şekilde tamamlanırken bugün Faikbey caddesinde tarihi bir anın yaşanmasına neden oldu. Gün boyu yapılan çalışma sonucunda bugün trafiğe kapatılan Faikbey Caddesinde vatandaşlar araçsız bir yolda yürümenin keyfini çıkardılar. Faikbey Caddesinde dün asfalt çalışması tamamlanan ancak asfaltın kuruması için bugün trafiğe kapatıldı. vatandaşların yürüyüş keyfi görülmeye değerdi.

Faikbey caddesinde yürüyüş yapan vatandaşlar trafik gürültüsünden uzak olan bugünün tadını çıkardılar. Vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda bugün biz kendimizi İstanbul İstiklal Caddesinde sandık ve bunun keyfini çıkarıyoruz açıklamalarında bulundular.

Faikbey Caddesi esnafı ise işlerimizde durgunluk yaşandı ancak trafiğe her ne kadar kapatıldıysa da bizleri mutlu etmiştir bir günlük İstiklal caddesi keyfini yaşadık açıklamalarında bulundular.

Kars'ta 7 tane yolun Karayolları ağına alındığını hatırlatan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, "Sizlerinde malumunuz Sayın Bakanımızın talimatlarıyla çevreyolları ile birlikte 7 tane yolumuzun Karayolları ağına alınması çalışmalarının ilk örneği Faikbey Caddesi bugün itibariyle tamamlanarak nihayetinde sona erdi. Biz sayın Bakanımıza ve sayın Milletvekilimiz ile sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Asfalt kalitesinin birinci kalite olduğunu dile getiren Başkan Çalkın, "Bu süreçte biraz etrafımızda gürültü yapmış olabiliriz ve Karayollarının çalışmasından dolayı bir takım zahmetlerini esnaflarımız çekti ama sonuçta bu yola da değdi diye düşünüyoruz. elhamdülillah bugün Faikbey Caddesi tamamlandı. Nasip olursa önümüzdeki süreçte Subatan mevkisi, İnönü Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Cumhuriyet Köyünden gelen yolla birlikte 7 tane yol tamamlanacak. Bugün burada görüyorsunuz asfalt birinci kalitede, kaldırımlar yine öyle inşallah Karsımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum." diye konuştu.

Kaldırımlarda bulunan engelli çizgileri hakkında da açıklama yapan Başkan Çalkın, "İnce düşünülmüş, düşünülmek zorunda. Sağ olsunlar ona da itina göstermişler. Tabi ki bu olmak zorunda. Onların da yaşam kalitelerini yükseltmemiz lazım." ifadesini kullandı.

adem-calkin-iyi-ki-varsiniz-bakanim-(1).jpgadem-calkin-iyi-ki-varsiniz-bakanim-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler