Ahmet Arslan, dedikodulara son noktayı koydu

Ahmet Arslan, dedikodulara son noktayı koydu

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars kamuoyunda dillendirilen ve en çok konuşulan “MHP ile ittifak kapsamında AK Parti’nin Kars Belediye Başkan Adayını geri çekecek” dedikodularına son noktayı koydu.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın ve Belediye Başkan Adayı Av. Ensar Erdoğdu ile birlikte ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları ile 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldi. 

AK Parti İl Başkanlığında gündeme ilişkin açıklamada bulunan Arslan, daha sonra “MHP ile ittifak kapsamında AK Parti’nin Kars Belediye Başkan Adayını geri çekeceği dedikoduları kamuoyunda sıkça dile getiriliyor” şeklindeki sorumuza cevap verdi. 

‘AK Parti Kars Belediye Başkan Adayını geri çekecek’ şeklindeki dedikodularının gerçeği yansıtmadığına vurgu yapan Arslan, AK Parti’nin de, MHP’nin de 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere kendi adaylarıyla gireceğini söyledi. 

"Bu dedikodular Kars halkının kafasını karıştırmak için kasıtlı olarak yapılıyor"

Bu tür dedikoduların AK Parti adayını ve teşkilatlarını yıpratmak ve Kars halkının kafalarını bulandırmak için yapıldığını da söyleyen Arslan, 30 büyük şehirde ve Osmaniye’de AK Parti ve MHP’nin üst düzey temsilcileri oturup görüşerek her iki partinin de nerede aday koyup koymayacağına karar verdiğini hatırlattı. 

Başta Kars’ta olmak üzere AK Parti ve MHP’nin kendi adaylarını çıkardığını da söyleyen Arslan: “Ama her kes söylemlerine dikkat etmeli. Cumhur İttifakına halel getirmemek adına Ülkemiz ve insanımıza hizmet etmek adına AK Parti ve MHP ortak hareket etmişiz ve gereken her yerde de ortak hareket ediyoruz. Nitekim dün TBMM’inde bütçemiz 335 oy ile kabul edildi. Bunun anlamı AK Parti ve MHP’de tek bir fire verilmediğinin net göstergesidir. Ülkemize hizmet etmek adına, Ülkemizin bekası adına, ülkemizin geleceği adına, istikbalimiz ve istiklalimiz adına en ufak bir sıkıntı olmaması adına adeta tek partiymiş gibi birlikte Cumhur İttifakı ruhu ile yolumuza devam ediyoruz. Ancak konuştuğumuz iller dışında Kars’ta bu illerden biridir

Birileri Kars’ın Ankara’da bu kadar güçlü temsil edilmesinden rahatsız

Biz kendi adayımızla, MHP’de kendi adayı ile sahadadır. Birileri, Kars gibi bir ile hem MKYK üyeliği, hem de Tarım Komisyonu Başkanlığının verilmesinden emin olun ki çok rahatsızlar. AK Partililer ve teşkilatlarımız bundan memnun ve bunun ne anlama geldiğini çok iyi biliyorlar. Birilileri AK Parti adayının açıklandığı andan itibaren milletteki teveccühten son derece rahatsız oldu. Birileri milelimizin AK Parti’nin belediyecilik hizmetlerinden 1 Nisan’da yeniden faydalanacağından ve ve bu heyecanını göreceğinden rahatsızdır. O yüzden insanımızın kafasını karıştırıyorlar. O yüzden adaylarımızı yıpratmaya çalışıyorlar. Kusura bakmasınlar herkes ne yapacağını ve nasıl yapacağını ortaya koysun. Bunun derdinde olsun. Başka söylemlerin ve oyunların, yıpratma yöntemlerinin peşinde olmasın. Onların derdi Kars’ta oluşan bu heyecana zarar vermektir, onların derdi AK Parti teşkilatlarımızı ‘acaba’ dedirtip çalışmamaya itmektir. Ama kim ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin biz kendi adayımız Ensar Erdoğdu ile MHP de kendi adayı ile seçimlere giriyor. Ancak ülkenin bekası söz konusu olduğunda AK Parti ile MHP’nin Kars’ta da tek parti gibi hareket edeceğini de her gördü ve görmeye de devam edecektir. Kimse milletin hassasiyetiyle oynamasın. Hele yanlış değerlendirmelerde bulunmasınlar. Kars’a ve Karslıya zarar verecek değerlendirmede bulunmasın.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler