Ahmet Arslan İstanbul seçimlerine ivme kazandırdı

Ahmet Arslan İstanbul seçimlerine ivme kazandırdı

Kars’ın yanı sıra bölgenin bakanı olarak bilinen Ahmet Arslan, İstanbul seçimleri için gece gündüz çalışarak seçim sürecine ayrı bir ivme kazandırdı.

İstanbul’da bulunan 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’a destek için sık sık bölge STK yöneticileri ve aşiret liderleriyle bir araya gelerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’a destek istedi.

Arslan’a Kars, Ardahan ve Iğdır bölgesinden İstanbul’da yaşayan hemşerilerinden çok büyük ilgi ve alaka gösterildiği yapılan toplantılarda göze çarptı.

Ahmet Arslan, Binali Yıldırım’ın tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta ve bölgemizde büyük yatırımlara imza attığını anımsatarak, “İstanbul’da Marmaray, Avrasya, 3. Havalimanı ile Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi Köprüleri gibi dev projeleri ve ayrıca bölgemizde de Bakü-Tiflis-Kars projesi, demiryolları ağı, yeni ve modern trenler, Doğu Ekspresinin canlanması ve geçen hafta hizmete giren Turistik Doğu Ekspresinin başlamasının müsebbibi Binali Yıldırım’dır.” dedi.

Yaklaşık 2 aydır İstanbul’u mesken tutan Arslan, bölgemizin gelişmesi için, hizmetlerin devamı için İstanbul’da yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşerilerimizden Binali Yıldırım’a destek vermelerini istedi.

ahmet-arslan-istanbul-secimlerine-ivme-kazandirdi-(1).jpgahmet-arslan-istanbul-secimlerine-ivme-kazandirdi-(2).jpgahmet-arslan-istanbul-secimlerine-ivme-kazandirdi-(3).jpgahmet-arslan-istanbul-secimlerine-ivme-kazandirdi-(4).jpgahmet-arslan-istanbul-secimlerine-ivme-kazandirdi-(5).jpgahmet-arslan-istanbul-secimlerine-ivme-kazandirdi-(6).jpgahmet-arslan-istanbul-secimlerine-ivme-kazandirdi-(7).jpgahmet-arslan-istanbul-secimlerine-ivme-kazandirdi-(8).jpgahmet-arslan-istanbul-secimlerine-ivme-kazandirdi-(9).jpgahmet-arslan-istanbul-secimlerine-ivme-kazandirdi-(10).jpgahmet-arslan-istanbul-secimlerine-ivme-kazandirdi-(11).jpgahmet-arslan-istanbul-secimlerine-ivme-kazandirdi-(12).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler