Ahmet Arslan: Kars'ta 3'te 3 Yapacağız

Ahmet Arslan: Kars'ta 3'te 3 Yapacağız

AK Parti Kars 1. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, 12 Haziran 2011 Genel Seçimlerinde Kars'ta 3'te 3 yapacaklarını söyleyerek, seçim çalışmalarına güçlü bir şekilde başladıklarını belirtti.

 

 

Kars’a geçtiğimiz günlerde havayoluyla gelen ve araç konvoyuyla kent turu atarak DSİ’de tanıtın toplantısına katılan 24. Dönem AK Parti Kars Milletvekili Adayları Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve Suat Arslan seçim çalışmalarına esnaf, STK ve köy ziyaretleriyle başladılar.

 

AK Parti 1. sıra milletvekili adayı eski DHL Genel Müdürü Ahmet Arslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kars’a selamlarını getirdiğini söyleyerek, “Üçlüyüz, güçlüyüz ve Kars’ta 3’te 3 yapacağız” dedi.

 

Arslan, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece bu ülkeye hizmet etmeliyim. Sadece bu ülkede kalmamalıyım. Coğrafyaya hizmet etmeliyim. Dünya’ya hizmet etmeliyim diyen, bir dünya liderinin yanında onun çok kıymetli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın yanında 8 yıl üst üst düzeyde yöneticilik yapmış 6 yılını memleketin her köşesinde genel müdürlük seviyesinde hizmet etmiş, Sadece Kars’ı değil. Türkiye’nin her yerini bilen dünyayı bilen sizden biri sizin çocuğunuz olarak buradayım. Biz hepinizin olduğu gibi sorunları biliyoruz. Çözümleri biliyoruz yeterlimi elbette ki değil. Yeterli olan ne yeterli olan şu en önemlisi bugüne kadar çözüm üreten bugünden sonrada çözüm üreteceğine hep beraber canı gönülden inandığımız ve iktidar olacağına kesinlikle şüphemiz olmayan bir partinin adayları olarak buradayız. Sizlere hizmet etmek için, Kars’a ve Karslıya hizmet etmek için buradayız” dedi.

 

Arslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kars’a çok önem verdiğini de kaydederek, “Bu hükümet 8 yıllık iktidarı döneminde bu ülkeye 80 yılda yapılmayanı 8 yılda yaptı. Çok şey yaptı. Ancak yine bir şey daha biliyoruz ki Kars ve Karslı bunun daha fazlasını istiyor. İşte bütün hedefimiz ‘üçlüyüz demek, güçlüyüz demek ve üç yaparak buradan Ankaray’a gitmek’ hizmetleri, çözümleri, yatırımları Kars’a getirmek Karslının ayağına getirmek için buradayız. Sayın Başbakanımız şuna çok önem veriyor. Arkadaşlar milletvekilleri, milletvekili adayları belediyelerinizle, ilçe teşkilatlarınızla, bunların hepsinin çatısı olan il başkanlığınızla, il başkanını la birlikte memleketinize hizmet etmek durumundasınız. Bu ifadenin hemen arkasından sayın başkanıma muhabbetimi selamlarımı götürün dediler. Ben başkan adına Başbakanımızın gerçekten Karslıya olan muhabbetini ve selamlarını iletiyorum sizlere” diye konuştu.

 

Arslan sözlerine şöyle tamamladı:

“Kars güzel bir mozaik, etnik yapısıyla, kültürüyle, geleneğiyle, güzel bir mozaik Türkiye için iyi bir örnek bizim bütün derdimiz, bu mozaiğe uygun olarak Kars’ın ve Karslının her köşesindeki insana eşit hizmet etmek, hepsinin hizmetkarı olmak biz bu hizmetkarlığa üç kişi olarak, güçlü olarak talibiz.”

 

 

 

kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler