Ahmet Arslan oyunu kullandı

Ahmet Arslan oyunu kullandı

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan oyunu kullandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesine AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç ile gelen Ahmet Arslan 1154 nolu sandıkta oyunu kullandı. Arslan oyunu sandığa Yunus Kılıç ve Adem Çalkın ile birlikte attı. Yunus Kılıç ise oyunu Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulunda öğleden sonra kullanacak.

Oy kullanımından sonra gazetecilere açıklama yapan Arslan, “Sandıklar insanımızın iradesinin özellikle demokratik hukuk devleti çerçevesinde sandığa yansıması anlamında önemli ve insanların oyu çok çok değerli. Bugün herkesin oyu birbirine eşit. Bu bilinçle inşallah oy kullanıyoruz. Elbette yerelde yöneticilerimizi seçeceğiz buna hiç şüphe yok. İnşallah bugün kullandığımız oylar Karsımız için, ülkemiz için geleceğimiz için hayırlara vesile olur.” dedi.

Yunus Kılıç da, “İnşallah bugün insanımız ülkemizin geleceğinin hayrına seçimini yapacak. Yerel yöneticilerini seçecek, kendisine en fazla hizmet edeceğine inandığı insanları ve partileri 5 yıllığına yerel yönetimde iktidara taşıyacak. Karsımızın daha fazla hizmet alabilmesi için sonuçların yine başta Kars’ta olmak üzere ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

ahmet-arslan-oyunu-kullandi-(2).jpgahmet-arslan-oyunu-kullandi-(3).jpgahmet-arslan-oyunu-kullandi-(4).jpgahmet-arslan-oyunu-kullandi-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler