Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Anneler Günü mesajı

Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Anneler Günü mesajı

65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arslan ve Kılıç yayınladıkları ortak mesajında, "Söze ve satıra yansıtamadığımız en güzel ve en içten duygularımızla tüm annelerin anneler gününü kutluyoruz. Aslında en kıymetli varlığımız olan annelerimizi bir gün değil her gün yâd etsek bile yetersiz kalır.

Kendilerini bütünüyle çocuklarına adayan, ömür boyu onların üstüne titreyen şefkat kahramanı anneler, en büyük sevgi ve saygıya layıktırlar. “Cennet Annelerin ayakları altındadır” Hadis-i Şerif-i Anneliğin ne kadar mukaddes olduğunu en güzel şekilde ifade etmektedir.

Annelik duygusu öyle eşsizdir ki, karşılıksız sever ve yavrusu için en büyük tehlikeyi tereddütsüz göze alır. Bu yüzden fedakârlıkta emsalsiz olan Annelerin sahip olduğu şefkat aşktan daha keskindir. Anne şefkati, Rabbimizin nihayetsiz rahmetinin bir cilvesidir. Anneler, evlerimizin bereket timsali, şefkat ve merhamet abidesidirler.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerin anneler gününü canı gönülden kutluyor, sağlık için huzur dolu bir yaşam diliyoruz." dediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler