Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı yayınladılar.

Arslan ve Kılıç'ın mesajı şöyle:

"Cenab-ı Allah’ın rahmet hazinesinden feyiz ve bereketle kuşattığı, hayır ve bereket mevsimi olan bir mübarek üç ayları daha manevi bir haz ve huzur içinde karşılamaktayız. Bu ulvi zaman diliminin İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Mübarek üç aylar, Recep ve Şaban aylarıyla birlikte Ramazan-ı Şerifle taçlanmaktadır. Manevi güzelliklerin yoğun olarak yaşanmasına vesile olan bu kudsi zaman dilimi, ruhumuzun ve kalbimizin arınıp dirilmesi ve huzur bulması için bir fırsatı barındırmaktadır.

Hususan, zalimlerin satranç oyunlarının alanı haline gelen İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının dinmesi için bu mübarek üç aylarda Cenab-ı Allah’tan tazarru ve niyazda bulunmalıyız. Hem ülkemizde hem de İslam dünyasında bizi birbirimize bağlayan bağların idrak edilmesi, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesi için dua edip gayret göstermeliyiz.

Mübarek üç ayları Cenab-ı Hakk’ın rızası dairesinde en iyi şekilde ihya etmeyi temenni ediyor, bütün hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam Âleminin üç aylarını en kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz. Selam ve saygılarımızla."

Önceki ve Sonraki Haberler