Ahmet Arslan’ın Yeğeni Toprağa Verildi

Ahmet Arslan’ın Yeğeni Toprağa Verildi

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği bir kaza sonucu genç yaşta hayatını kaybeden AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın yeğeni Nevzat Arslan (22), Kağızman'ın Bulanık köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ahmet Arslan’ın Yeğeni Toprağa Verildi

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği bir kaza sonucu genç yaşta hayatını kaybeden AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın yeğeni Nevzat Arslan (22), Kağızman’ın Bulanık köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ankara’da bir kaza sonucu hayatını kaybeden Nevzat Arslan’ın cenazesi İlçe merkezinde kılınan cenaze namazının ardından Bulanık köyünde toprağa verildi.

Cenaze törenine Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, AK Parti İl Başkanı Ali Yurdakoş, AK Parti İl Encümenleri Mehmet Demir, AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Bulanık köyünde defnedilen cenazeye yoğun katılım olduğundan kurulan taziye çadırı yetmedi. Vatandaşlar taziye çadırının önünde başsağlığı dileklerinde bulundular. Daha sonra gelenler ise Bulanık köyünde kurulan taziye çadırını ziyaret ederek cenaze yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundular.

Bizlerde Kars Manşet ailesi olarak Nevzat Arslan’a Allah’tan rahmet ve ailesine sabırlar dileriz.  Tacettin DURMUŞ

 

Önceki ve Sonraki Haberler