Ahmet Karabulutlu, Yol İş Sendikası 2 nolu Şube Başkanlığına seçildi

Ahmet Karabulutlu, Yol İş Sendikası 2 nolu Şube Başkanlığına seçildi

Türkiye Yol İş Sendikası Erzurum 2 nolu şubesi 10. olağan genel kurulunda 101 oyla Karslı hemşerimiz sendikacı Ahmet Karabulutlu şube başkanı seçildi.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Genel Kurula katılan Yol İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar bir konuşma yaptı. 
Ağar, İl Özel İdare başlığı altında hizmetlerin daha verimli olacağına vurgu yaptı. 
Ağar, “Sarı renkli arabaların köylerde olması köylümüzü de oldukça memnun ediyor. İlleri bütün şehir yapmak köylerimize fayda sağlamayacağı gibi, köylülerde Özel İdarelerden ve çalışmalarından oldukça memnundurlar” diye konuştu.
Türkiye Yol İş Sendikası Erzurum 2 nolu Şube Başkanlığını kazanan Ahmet Karabulutlu ise yaptığı konuşmasında, Genel Başkan Ramazan Ağar'ın Genel Kurula katılımından memnun olduklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Her toplantımızda, her sohbetimizde siz değerli yol arkadaşlarımıza Yol-İş Sendikası olarak dün neredeysek bugün de oradayız. Hep aynı şeyi söylüyoruz. Aynı yerde duruyoruz. Ve Yol İş Sendikası Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda, mücadelemiz gereği, insanlığımız gereği herkesi kucaklayacağımızı söyledik ve yaptık. Bize oy veren vermeyen, eleştiren eleştirmeyen kim olursa olsun hepimizin bir aile olduğumuzu düşünerek sen ben kavgası yapmadan ekmeğimiz ve emeğimiz için mücadelemizi sürdürdük ve sürdüreceğiz. İşçi kardeşlerimizin her türlü sosyal haklarını, ücretlerini savunduk, savunacağız; kazandık, kazanacağız. Biz bu mücadelemizi hep beraber bir çatı altında birlik ve beraberlik içerisinde Kars, Ağrı, Erzincan, Ardahan, ve Iğdır’da ki tüm işçi kardeşlerimizle beraber sürdürdük. Sürdüreceğiz. Bizim için sizlerin emeği ve alın teri kutsaldır. Bunlara değer biçilmeyeceğini bir kardeşiniz olarak çok iyi biliyorum. Hepimizin ortak paydası emeğimize sahip çıkmaktır, emeğimizi en iyi şekilde savunacak yol arkadaşlarıyla yürümektir. Ben bir kardeşiniz olarak işte bunun için buradayım. Çünkü biliyorum ki sendikaların üç temel görevi vardır. Bunları hayata geçirdik ve geçirmeye devam edeceğiz. Nedir bu üç temel görev; Birincisi, işçileri örgütlemek. İkincisi, onlar adına toplu sözleşme yapmak, Üçüncüsü de tüm sorunlarımızın çözümü için baskı gurubu olmaktır. Biz kendimize güveniyoruz. İşçi hakları konusunda da başarılı olduk ve olacağımıza inanıyorum.
Değerli yol arkadaşlarım,
Şunu çok iyi biliyorum ki her şey geçer, geriye sadece yaptıklarımız, başardıklarımız kalır. Bizim için en büyük onur sizleri, üyelerimizi, ailesiyle, çocuklarıyla mutlu, huzurlu görmektir. Hep birlikte mücadele ederek elde edilmiş bir başarıdan, hak ederek, namusumuzla kazanılmış bir ekmeği bölüşmekten haklı bir davayı kazanmış olmanın gururunu yaşamaktan üyelerimizin sofrasına bir dilim daha ekmek koymanın verdiği hazdan Bize, “Allah razı olsun” diyen kardeşlerimizin gözlerindeki sevinci görmekten başka bir amacımız, hedefimiz yoktur. Bize destek verdiğiniz, bu haklı onuru bize yaşattığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonrada sorumluluklarımızı unutmadan, heyecanımızı, hayallerimizi yitirmeden yine hep birlikte olacağız, beraber olacağız, güçlü olacağız. Yaşasın Sendikamız. Yaşasın YOL-İŞ ailesi. Bu duygularla, sizleri saygılarımla selamlıyorum. Sağ olun, var olun."

Türkiye Yol İş Sendikası Erzurum 2 nolu şube Başkanı Ahmet Karabulutlu’nun yönetimi şöyle:
Nihat Alparslan Şube Genel Sekreteri
Orhan Taşkın Şube Mali Sekreteri
Cihat Demir Şube Teşkilatlandırma Sekreteri
Mehmet Özdemir Şube Eğitim Sekreteri
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler