AK Parti Adayı Avukat Ensar Erdoğdu’ya coşkulu karşılama

AK Parti Adayı Avukat Ensar Erdoğdu’ya coşkulu karşılama

AK Parti’den Kars Belediye Başkanı adayı gösterilen eski il başkanı Avukat Ensar Erdoğdu, Ankara’dan kente dönüşünde coşkuyla karşılandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında, Kars Belediye Başkanı adayı olarak açıkladığı AK Parti Kars eski il başkanı Avukat Ensar Erdoğdu için Harakani Havalimanında karşılama töreni düzenlendi.

Yaklaşık 2 Bin kişinin katıldığı karşılama esnasında Havalimanı ve etrafındaki bir çok ana cadde de trafik sıkışması yaşandı.

 Havalimanında 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ile birlikte coşkuyla karşılanan Erdoğdu, daha sonra konvoy eşliğinde Kültür Merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına geçti.

ak-parti-adayi-avukat-ensar-erdogdu’ya-coskulu-karsilama-(1).jpgak-parti-adayi-avukat-ensar-erdogdu’ya-coskulu-karsilama-(2).jpgak-parti-adayi-avukat-ensar-erdogdu’ya-coskulu-karsilama-(3).jpgak-parti-adayi-avukat-ensar-erdogdu’ya-coskulu-karsilama-(4).jpgak-parti-adayi-avukat-ensar-erdogdu’ya-coskulu-karsilama-(6).jpgak-parti-adayi-avukat-ensar-erdogdu’ya-coskulu-karsilama-(5).jpgak-parti-adayi-avukat-ensar-erdogdu’ya-coskulu-karsilama-(8).jpgak-parti-adayi-avukat-ensar-erdogdu’ya-coskulu-karsilama-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler