AK Parti Adayları Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Adayları Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Kars milletvekili adayları Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Avukat Suat Doğan, İl Başkanı Ensar Erdoğdu ve partililerle birlikte seçim çalışmalarına devam ediyor.

 

AK Parti Kars İl Başkanı Avukat Ensar Erdoğdu, il genelinde vatandaşların AK Parti'ye olan güven ve inançlarının çalışmalarını olumlu yönde etkilediğini vurguladı. Erdoğdu, "Bildiğiniz gibi seçime 17 günlük bir süre kaldı. Milletvekili adaylarımız ile birlikte il genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karslıların AK Parti'ye karşı olan teveccühleri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Biz buradan ne kadar güçlü gidersek o kadar çok sesimiz çıkar" dedi.

 AK Parti 1'nci sıra milletvekili adayı DLH eski Genel Müdürü Ahmet Arslan, kendilerinin vatandaşların karşısına projelerle çıktıklarını söyledi. Arslan, "Biz hizmet için göreve talip olduk. Kars için çok sayıda projemiz var. Bunların bir çoğunu hayata geçirdik. Ama bizim hedeflerimiz çok büyük. Büyük oynuyoruz. Ve yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz. Kars her yönüyle cazibe merkezi olacak. İşte Bakü Tiflis Kars Demiryolu, ç alışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Lojistik merkez projesi

hazır kısa sürede yapımına başlanacak. Kars Barajı, Kars'ı sulu tarıma açacak olan barajın temelini attık. Burada çalışmalar devam ediyor. Su arıtma tesisleri, duble yollar bunlar tamamlandığında Kars kendiliğinde büyüyecek ve gelişecek. Bizlerin amacı sadece hizmet etmek. Bunun için Kars'tayız. AK Parti iktidarıyla Kars altın çağı nı yaşayacak. Karslılar her şeyin en iyisini biliyor. Bir oyun ne kadar kıymetli olduğunu biliyor. Çalış malarımız çok iyi, vatandaşların bizlere yaklaşımı bizlerin

vatandaşlara projelerimizi anlatarak bilgiler vermemiz inanıyorum ki sandığa da çok olumlu yansıyacak. Biz 'işimiz hizmet, gücümüz millet' parolasıyla yola çıktık" diye konuştu.

 Programlarına sabahın erken saatlerinde başlayan AK Parti Kars milletvekili adayları, Seçim Koordinasyon Merkezi'nce hazırlanan yoğun ziyaret programlarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti milletvekili adaylarına olan ilgi partililere ve adaylara moral verdi. AK Parti'ye ve kendilerine olan ilgiden memnun olduklarını ifade eden milletvekili adayları, "Başbakan'ımızın da Kars mitinginde dediği gibi kapı kapı, sokak sokak vatandaşlarımızla buluşmaktayız. Sağ olsunlar, bizleri misafirperverlikleri ile ve

güler yüzleri ile karşılamaktadırlar. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizlere boş zaman kavramı yoktur. Hem seçimlerden önce hem seçimlerden sonra vatandaşlarımızın kapılarını çalacağız. Kars'ımızı ve ülkemizi hep birlikte yönetecek ve kalkındıracağız" şeklinde konuştu.

 Karslıları tek tek ziyaret eden AK Parti milletvekili adaylarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlerden kaçmadı. AK Parti milletvekili adayları seçim çalışmalarını il ve ilçelerde sürdürüyor.

 Öte yandan, AK Parti'ye diğer partilerden yoğun bir şekilde geçişlerin olduğu kaydedildi.98

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler