AK Parti Adayları Selim'de!

AK Parti Adayları Selim'de!

AK Parti Kars Milletvekilli adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, il genelinde sürdürdükleri seçim çalışmaları kapsamında bugün de Selim’de mola verdi.

Tacettin DURMUŞ / KARS

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, İlçe Başkanı Zekeriya Yurdalan  ile birlikte il ve ilçe teşkilat mensupları ile Selim’de buluşan milletvekili adayları, ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlçede yakın zamanda yaşamını yitirenlerin ailelerine taziye ziyaretleri de gerçekleştiren İl Başkanı Adem Çalkın, milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, esnaf ziyaretlerinde de bulundu.

İlçe halkı ile de bir araya gelen adaylar, karşılaştıkları öğrenci ve çocuklarla da yakından ilgilenerek bir süre sohbet ettiler.

İlçede yoğun ilgi ile karşılan AK Parti heyeti bir araya geldiği vatandaşlara, 1 Kasım da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde istikrar ve istihdamın yanı sıra 13 yıldan beridir süre gelen AK Parti iktidarları ile baki kalan huzur ve güven ortamının önemini anlattılar.

İlçe halkının sorunlarını ve taleplerini de dinleyen adaylar, 1 Kasım seçimlerinin Ülkemiz ve Kars İl geleli için son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, tek başına AK Parti iktidarı ile istikrar ve istihdamın devamı için destek istediler.

ak-parti-adaylari-selimde!-(1).jpegak-parti-adaylari-selimde!-(1).jpgak-parti-adaylari-selimde!-(2).jpgak-parti-adaylari-selimde!-(3).jpg

ak-parti-adaylari-selimde!-(4)-001.jpgak-parti-adaylari-selimde!-(5)-001.jpgak-parti-adaylari-selimde!-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler