AK Parti Akyaka Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Akyaka Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Akyaka İlçe Başkanlığı’nın Ocak Ayı Olağan İlçe Danışma Meclisi toplantısında yapıldı.

AK Parti Ocak ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na, İl Başkanı Adem Çalkın, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle ve köy temsilcileri de katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılışında konuşan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, köy ve mahalle temsilcilerinin çalışmalarını arttırmalarını istedi.

Başkan Adem Çalkın, AK Parti’nin girdiği tüm seçimlerden oyunu artırarak çıkmasında en büyük faktörün köy ve mahalle temsilcilerinin çalışmaları olduğunu söyledi.

Çalkın, “Sizler her yerde partimizi en iyi şekilde temsil ettiniz ve etmeye de devam ediyorsunuz. Bu başarılı çalışmalarınızı da, her seçimde artan AK Parti oylarıyla görmekteyiz. Bu yüzden sizlere çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınıza ara vermeksizin devam ederek AK Parti’yi zirveye taşıyacağınıza inancım tamdır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından köy ve mahalle temsilcilerinin sorunları ele alındı. Başkan Adem Çalkın, köy ve mahalle temsilcilerini tek tek dinleyerek, kendilerine iletilen sorunların kısa sürede çözüleceğini belirtti.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği Akyaka İlçe Danışma Meclisi Toplantısı sonrasında bir de hatıra fotoğrafı çektirildi.

ak-parti-akyaka-danisma-toplantisi-yapildi--(1).jpgak-parti-akyaka-danisma-toplantisi-yapildi--(2).jpgak-parti-akyaka-danisma-toplantisi-yapildi--(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler