AK Parti heyeti ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti heyeti ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve İl Başkanı Adem Çalkın, ilçe ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Akyaka İlçesini ziyaret eden AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve İl Başkanı Adem Çalkın daha sonra esnafı ziyaret ederek sorunları ve taleplerini dinledi.

Arslan, Kılıç ve Çalkın daha sonra Arpaçay İlçesine geçerek Arpaçay AK Parti İlçe Başkanlığı hizmet binasını hizmete açtı. Belediye Başkanlığını da ziyaret eden AK Parti heyeti esnafı ziyaret etti.

Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Ugulama Hastanesini de ziyaret eden Arslan, Kılıç ve Çalkın, hastalarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu'yu da makamında ziyaret eden AK Parti heyeti, Kafkas Üniversitesinin son durumu hakkında brifing aldı.

ak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(1).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(2).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(3).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(4).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(5).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(6).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(7).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(8).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(9).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(10).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(11).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(12).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(13).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(14).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(15).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(16).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(17).jpgak-parti-heyeti-ziyaretlerini-surduruyor-(18).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler