AK Parti hükümeti imkanlarını Kars’ın yolları için seferber etti

AK Parti hükümeti imkanlarını Kars’ın yolları için seferber etti

Finişere binen Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, asfalt attı. İşçilerle birlikte bir süre çalıştı.

Kars’ta 65. Hükümette Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev yapan milletvekili Ahmet Arslan, bakanlığı döneminde şehir içi yolları karayolları ağına aldırması bugün meyvelerini veriyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce geçen yıl kaldırım ve sıcak asfaltı yapılan Faikbey Caddesi’nin asfaltının aşınmaz tabakası atılıyor. AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı. Faikbey Caddesi’de yürütülen çalımları yerinde görerek Karayolları 18. Bölge Müdürü Erhan Özkaya’dan ürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Finişere binen Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, asfalt attı. İşçilerle birlikte bir süre çalıştı.

AK Parti Milletvekilleri yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ise belediye seçimlerinde yanlış tercih yaptıklarını belirterek yapılan çalışmalardan dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Faikbey Caddesi’nin Kars’ın çok büyük trafik yükünü taşıdığını belirten Milletvekili Ahmet Arslan, “Sadece milletvekillerinin, il başkanının, karayolları bölge müdürünün iş yapması yetmez. Kars’lı hemşehrilerimizin de buna destek vermesi lazım. Kars daha iyi yerleri, daha iyi noktaları hak ediyor. O nokta da emin adımlarla yürüyoruz. İnşallah biz daha güzel bir Kars bekliyoruz. Sadece karayolları marifetiyle yaptığımız işler değil, Turizm Bakanlığı’nın destekleri, birçok bakanlığının bu konuda destekleri var. Doğu Ekspresi, Turistik Doğu Ekspersi dahil bunlarla birlikte Kars’ın çehresi değişiyor, değişmeye devam edecek. İnşallah bizde bundan ziyadesiyle memnun olacağız” dedi.
AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Karayolları ağına alınan caddelerin asfaltlarının yapıldığını söyledi.

Prof. Dr. Yunus Kılıç, “Yaptığımız yollar 5-10 sene altta problem olmadığı sürece, o da takdir edersiniz ki belediyenin yapması gereken işler. Onlar olmadığı sürece bu asfalt çok güzel olarak uzun yıllar hizmet edecek. Hakkımız var mı buna? Ziyadesiyle var. Bütün Karslının daha iyisine hakkı var. Sadece Kars ile kalmıyor dedik. Kars erişilmeyen, gidilmeyen bir şehir değil. Karslıdan çok her yaz buraya yabancı geliyor. Bunların bize şikayet ettikleri şey Kars’ın yollarıydı. Tozlu, topraklı, çakırlı, çukurlu, kirli, çamurdu. Bu yakışmıyor artık, şehre de yakışmıyordu. İnsanımıza da yakışmıyordu. Kars’ın özellikle yerelin ağır yükünü karayolları marifetiyle biz üzerimize aldık. Ve her geçen gün birisini ekliyoruz. Fakat iyi tarafı şu, yapacağız, planladık falan zamanda demiyoruz. Yaptık, bitirdik, son 400 metre kaldı. Ona da hava şartları müsaade eder ise yaparak tamamlayacağız” diye konuştu.

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ile beraberindekiler, daha sonra asfalt çalışmalarını yerinde gördü. Milletvekilleri finişere çıkarak asfalt attı. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı milletvekillerine teşekkür etti.

ak-parti-hukumeti-imkanlarini-kars’in-yollari-icin-seferber-etti-(1).jpgak-parti-hukumeti-imkanlarini-kars’in-yollari-icin-seferber-etti-(2).jpgak-parti-hukumeti-imkanlarini-kars’in-yollari-icin-seferber-etti-(3).jpgak-parti-hukumeti-imkanlarini-kars’in-yollari-icin-seferber-etti-(4).jpgak-parti-hukumeti-imkanlarini-kars’in-yollari-icin-seferber-etti-(5).jpgak-parti-hukumeti-imkanlarini-kars’in-yollari-icin-seferber-etti-(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler