AK Parti Kağızman Teşkilatından Emniyete Ziyaret

AK Parti Kağızman Teşkilatından Emniyete Ziyaret

Kağızman Ak Parti İlçe Teşkilatı, İstanbul’da yaşanan hain saldırıların ardından Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polisleri ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

İstanbul’da yaşanan menfur terör olayı nedeniyle polislerin şehit olmasının ardından Ak Parti Kağızman İlçe Teşkilatı, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç ve emniyetteki polislere moral verdi.

Polislerin yanında olduklarını gösteren Kağızman İlçe Teşkilatı üyeleri, İstanbul'da gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit olan görev arkadaşları dolayısıyla polislere baş sağlığında bulundular. İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretine, AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden, Kadın Kolları Başkanı Elif Nuray, Gençlik Kolları Başkanı Harun Gülderen,  ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden, “İstanbul’daki şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar, ailelerine sabırlar dilerim. Vatanımızı korumak için gece gündüz nöbet tutan, gözünü bile kırpmadan canlarını feda eden kahraman polislerimizin Rabbim yardımcısı olsun. Polislerimizin yanında olduğumuzu ve onlara her zaman güvendiğimizi göstermek için ilçe emniyet amirliğimize ziyarette bulunduk.” dedi. 

ak-parti-kagizman-teskilatindan-emniyete-ziyaret-(1).jpgak-parti-kagizman-teskilatindan-emniyete-ziyaret-(2).jpgak-parti-kagizman-teskilatindan-emniyete-ziyaret-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler