AK Parti Kağızman'da!

AK Parti Kağızman'da!

07 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde, seçim turlarına devam eden AK Parti Kars Milletvekili Adayları Mehmet Uçum, Dr. Selahattin Bayribey ve Av. Ensar Erdoğdu seçim gezilerini sürdürüyor.

Adaylar; AK Parti Kars İl Başkanı Ali Yurdakoş, AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu ile birlikte esnafı ziyaret etti.

7 Haziran seçimleri ile Kars için yeniden bir hizmet döneminin başlayacağını ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Uçum; hizmetlerin Kars’a akacağını kaydetti.

Ziyaretlerinde AK Parti hükümetinin yaptıklarını anlatan Uçum; “Ekonomi vizyonumuzu tutarlı, etkili ve başarılı bir şekilde hayata geçirdik. Bu yeni kapsayıcı ekonomik modelimizin daha iyi anlaşılması için AK Parti öncesi dönemlerin hatırlanmasında büyük yarar vardır. Geçmiş ile mukayese edildiğinde, hemen her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm görülmektedir. Bu tüm Türkiye’de olduğu gibi İlimize olumlu şekilde yansımaktadır. İnşallah bu ekonomik istikrar 7 Hazirandan sonrada devam edecektir” dedi.

AK Parti Milletvekili ve adayı Dr. Salahattin Bayribey ise, bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu bölgenin en büyük ekonomisi ve en etkin siyasi aktörü durumuna geldiğine işaret ederek; “AK Parti iktidarı tüm bunları halkından aldığı o büyük güven ve destekten dolayı sağlamıştır ve ben bu desteğin 12 Haziranda katlanarak devam edeceğinden hiç kuşkum yoktur. AK Parti gücünü daima milletten almıştır” diye konuştu.

Yaptıkları ziyaretlerde milletin AK Parti’ye teveccühünü arttırarak sürdürdüğünü gördüklerini ve bu teveccühün hem Kars hem ülkemiz için daha çok iş yapma konusunda en büyük dayanakları olduğunu belirten AK Parti Kars Milletvekili adayı Av. Ensar Erdoğdu da, “Halkımız eski Türkiye’de yaşanan meseleleri artık yeniden yaşamak istemiyor. AK Parti olarak biz yeni Türkiye diyoruz, milletimiz de Kars'ımızda Yeni Türkiye’ye destek veriyor. Bu seçimden de hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak şekilde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde hem ülke genelinde hem de Kars'ta milletimizle, değerli hemşehrilerimizle birlikte büyük bir başarıya imza atacağız, 13 yıldır kesintisiz süren seçim geleneğini bir kez aha tekrarlayıp, milletimizle AK Parti’nin kopmaz gönül bağını sandığın iradesiyle bir kez daha tescilleyeceğiz inşallah” dedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN  HDP SEÇİM BÜROSUNA ZİYERET,

AK Parti Kars Milletvekili Adayları Mehmet Uçum, Dr. Selahattin Bayribey ve Av. Ensar Erdoğdu Kağızman HDP Seçim bürosuna gelerek vatandaşlarla sohbet edip başarılar dilediler. HDP Seçim bürosunda AK Parti  milletvekili adaylarını HDP Kağızman ilçe başkanı Kemal Avcı ve ilçe yönetimi karşıladı HDP Kağızman ilçe Başkanı Kemal Avcı yaptığı konuşmada “Kobanide öldürülen 34 vatandaşlarımızın hala failleri bulunamadı siz kazanır giderseniz bunları mecliste dile getirin” diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. AK Parti Kars Milletvekili Adayı Mehmet Uçum da “Bizim dönemimizde faili meçhul olaylar olmadı, olanlarında bulunup adalete teslim edileceğinden hiç kuşkunuz olmasın” dedi.

ADAYLAR MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti milletvekili adayları köy ve mahalle muhtarları ile öğlen yemeğinde bir araya geldi. Adaylar, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek seçim vaatlerini paylaştılar. Kağızman lokantasında düzenlenen öğlen yemeğinde AK Parti’nin anayasa değişikliği hazırlığında olduğunu söyleyen AK Partili adaylar bunun için Kars’tan üç milletvekili çıkarmak istediklerini aktararak milletvekili seçimleri için muhtarlardan destek istediler. Muhtarlara seçim vaatlerini sunan adaylar, yemekten sonra muhtarların sorularına da yanıtladı.

Kendilerine gösterilen yakın ilgiye teşekkür eden AK Parti Milletvekili adayları, büyüyen ve gelişen Kars’a hizmetlerin yürütülmesi için vatandaşların yanı sıra esnafların duyarlı yaklaşımlarının sevindirici bir düzeyde olduğunu belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler