AK Parti Kağızman’da Referandum Çalışmaları Hızlandı

AK Parti Kağızman’da Referandum Çalışmaları Hızlandı

AK Parti Kağızman İlçe Teşkilatı, 16 Nisan’a yapılacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Anayasa Değişikliği referandumu çerçevesinde Kağızman İlçesinde çalışmalarına hız verdi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden önderliğinde Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Mahalle Başkanları ve üyeler tarafından bir çok köy ve mahalle ziyareti gerçekleştirildi.

AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden, “Kağızman İlçe Teşkilatının ilçemizde bir çok köy ve mahallelerin tamamına ulaşarak bilinçli oy kullanımını sağlamayı hedefliyor.” dedi. İnsanları bilinçli oy kullanmaları yönünde yönlendirdikleri ifade eden Başkan Demirden, “Bizler ülkemizin geleceği için, bu ülkenin kaderini değiştirecek olan milletimize yol göstermek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çoğu insanımız neden evet veya neden hayır diyeceğini bilmeden hareket ediyor. Biz onlara yeni anayasanın ülkemiz ve geleceğimiz için neden faydalı olduğunu anlatarak, onların fikirlerine ışık tutuyoruz. Böylece birçok seçmenimiz neden evet diyeceğinin bilinciyle oy kullanıyor. Yapılan çalışmalar sonucunda Cumhurbaşkanlığı Sistemi halk oylamasına bir ay kala mevcut tempomuzu her geçen gün artırarak seçim sürecine hazırlanıyoruz. Hedefimiz Kağızman’da bütün hanelere ulaşarak bilinçli oy kullanımını sağlamak.” ifadesini kullandı.

ak-parti-kagizman’da-referandum-calismalari-hizlandi-(1).jpgak-parti-kagizman’da-referandum-calismalari-hizlandi-(2).jpgak-parti-kagizman’da-referandum-calismalari-hizlandi-(3).jpgak-parti-kagizman’da-referandum-calismalari-hizlandi-(4).jpgak-parti-kagizman’da-referandum-calismalari-hizlandi-(5).jpgak-parti-kagizman’da-referandum-calismalari-hizlandi-(6).jpgak-parti-kagizman’da-referandum-calismalari-hizlandi-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler