AK Parti Kars Adayları Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Kars Adayları Çalışmalarına Devam Ediyor

Seçimlere sayılı günler kala AK Parti Kars heyeti ve milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili adayı Ahmet Arslan'ın aracının önünü kesen bir vatandaş, "Bizi çamurlardan kurtarın" diyerek yardım istedi.

 

Selim ilçesinde köy köy dolaşan AK Parti heyeti, köyleri ziyaret ederek köylülere yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. AK Parti 1. Sıra Milletvekili Ahmet Arslan'ın arabasının önünü kesen bir köylü, köylerinin içerisinin çamurlardan geçilmediğini söyledi. İlçe Başkanı Çoşkun Altun, AK parti 2. sıra Milletvekili Yunus Kılıç, AK Partililer köylülerden destek istediler.

 AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, yapılan sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Köylerimiz için yapılan çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Köylülerimizin yaşam standartlarını yükseltmek ve onların bulundukları köylerde huzurlu ve rahat bir ortamda yaşamaları için elimizden gelen çalışmaları yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Yapılan bu çalışmalar bizim halkımıza olan vefa ve minnet borcumuzdur. Biz onların huzuru ve rahatı için Kars'a ve

ilçelerimizin köylerine hizmet için bu yola çıktık" dedi.

 Köylüler ise yapılan alt yapı ve yol çalışmalarından dolayı AK Parti heyetine sorunlarını anlattı. Köylüler, "Allahınızı severseniz bizi köy içerisinde oluşan çamurlardan kurtarın" diye araçların önlerini keserek yalvardı. 

 Daha sonra AK partili milletvekili adayları ve vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler