AK Parti Kars Milletvekili Adayları Sarıkamış'ta Muhtarlarla Buluştu

AK Parti Kars Milletvekili Adayları Sarıkamış'ta Muhtarlarla Buluştu

AK Parti milletvekili adayları Sarıkamış'ta 55 köy, 8 mahalle muhtarı, belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla yaklaşık 200 kişilik bir grubun katıldığı toplantı düzenledi.

 

Sarıkamışlıların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Kars’ın genel sorun ve sıkıntıları ele alındı. AK Parti 1’nci sıra milletvekili adayı Ahmet Arslan, bütün muhtarların yerer birer genel başkan olduklarını belirtti.

Sorunlarının giderilmesinde muhtarlara büyük görevler düştüğü ifade eden Ahmet Arslan; “AK Parti iktidarı devam edecek. Halkımız bir kez daha AK Parti diyecek. Bölgenin ve Kars’ın iktidarın imkanlarından faydalanması ve yatırımlardan yararlanması için sağ duyulu davranması gerekiyor. Çünkü biz eğer Ankara’ya “üçlü ve güçlü” göndererek sesimiz Ankara’da daha güçlü çıkmasını sağlaması gerekiyor. İşte burada siz muhtarlarımıza görev düşüyor” dedi.

KARS YATIRIMLARA DOYACAK BUNDAN HİÇ KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN

AK Parti milletvekili adayı Ahmet Arslan, Kars’ın 2011 yılında yatırımlara doyacağını söyledi.

Kars’a yapılan ve yapılacak olan yatırımları da muhtarlara anlatan Ahmet Arslan; “Biz arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz proje hazırlıyoruz. Kars’a daha fazla neler yapılabilir onları tartışıyoruz. Amacımız yaşanılabilir bir Kars yaratmak. Kars’ta ticaret hacmini artırarak işsizlik sorunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Gençlerimizin hemşehrilerimizin işsizlikten dolayı doğup büyüdükleri toprakları bırakarak başka şehirlere göç etmesini artık istemiyoruz. Hedefimiz “Kars’ı Kafkasların Ticaret Merkezi” haline getirmek. İşte burada Karslılara üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek bizleri güçlü olarak meclise göndermelidir. Karslılar 8,5 yıllık AK Parti iktidarının yaptığı yatırımları çok iyi biliyor. Bundan dolayı tekrar AK Parti diyecektir” diye konuştu.

Tarım ve Hayvancılığın daha etkin olması için çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken AK Parti 2’nci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’ta tarım ve hayvancılığının geliştirilmesi için projeler hayata geçireceklerini vurguladı.

Prof. Dr. Kılıç; “Kars tarım ve hayvancılık bölgesi olduğunu yapılan barajların tamamlanmasıyla birlikte Kars’ta sulu tarım yapılacağını kaydetti.

Daha sonra AK Parti milletvekili adayları muhtarların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Muhtarların taleplerini tek tek not alan adaylar, bu sorunların takipçisi olacaklarını söylediler.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı genelde Kars ve Kars’a yapılan ve yapılması düşünülen projeler en ince detaylarına kadar anlatıldı. Özellikle Kars-Tiflis-Bakü demiryolu, Lojistik merkez, Hızlı tren seferleri, Kars-Aralık-Dilucu demiryolu, Kars yeni havaalanı terminal binası ve çağrı merkezinin kurulmasıyla birlikte Kars’ın cazibe merkezi olacağına dikkat çekildi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler