AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın kamuoyuna seslendi

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın kamuoyuna seslendi

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Buradan tüm kamuoyuna sesleniyorum; hiç kimse Kars’ta, kurumlarda, menfi işlerinde AK Partinin adını kullanamaz. Hiç kimse partimizin ismini kullanarak kendisine fayda sağlayamaz” dedi.

“Biz Türkiye partisiyiz. Biz herkesin, herkesimin partisiyiz, bizde ayrım yok, sen- ben yok, biz var.” diyen Başkan Çalkın, “Buradan tüm kamuoyuna sesleniyorum; hiç kimse Kars’ta, kurumlarda, menfi işlerinde AK Partinin adını kullanamaz ve hiç kimse partimizin ismini kullanarak kendisine fayda sağlayamaz. Buradan açıkça kamuoyuna sesleniyorum, bizim bilgimiz dışında, varsa böyle bir durum, kamu kurum ve kuruluşları da dahil olmak üzere il başkanlığına acilen bilgi versinler. Hiç şüpheniz olmasın gereği ivedilikle yapılacak ve kamuoyu da bu konu hakkında bilgilendirilecektir.” dedi.

Kars AK Parti İl Başkanlığına kendisinin ve ekibinin hizmet için geldiklerini belirten Başkan Çalkın, “Ben teşkilatlarım adına, Belediye Başkanlarım adına ve meclis üyelerim adına şunu rahatlıkla söyleyebilirim bizler hizmet için buradayız, hizmet almak için değil. İşimiz millete hizmettir, beklentimiz de tamamen Allah’ın rızası ve vatandaşımızın memnuniyetidir. Bu böyle bilinmelidir. Bunun aksini yapanlar ve düşünenler bedelini en ağır şekilde şimdi ve gelecekte öderler.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler