AK Parti Kars İl Teşkilatı Durmak Bilmiyor

AK Parti Kars İl Teşkilatı Durmak Bilmiyor

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Adeta gece-gündüz aralıksız Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum çalışmalarını sürdüren Çalkın, önce Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından partililerle birlikte Şehitler Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluştu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Yeni Anayasa hakkında mahalle sakinlerine bilgiler veren Başkan Adem Çalkın, 31 Mart 2017 Cuma günü Başbakan Binali Yıldırım’ın Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingine davet etti.

Kars’ta 16 Nisan’da ‘evet’ çıkacağına inandığını ifade eden Başkan Adem Çalkın, artık Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını, her anlamda büyüyen ve güçlenen Türkiye’ye Karslılarında evet diyerek katkı sağlayacağını söyledi.

Başkan Adem Çalkın, “Hemen hemen her gün vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Anlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni Anayasa hakkında bilgiler veriyoruz. Vatandaşların kafasındaki soruları cevaplıyoruz. Onlara niçin evet demeleri gerektiği hakkında aydınlatıcı bilgiler veriyoruz. Vatandaşlarımızla birlik, beraberlik içerisinde güçlü bir Türkiye ve Bakanıyla güçlü Kars için gönül birliği yaptık. İnşallah 16 Nisan’dan sonra her şey daha güzel olacak” dedi.

Başkan Çalkın ve beraberindekiler kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan destek istiyor. Çalkın’ın çalışmalarına Milletvekili Selahattin Beyribey, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakan Danışmanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars eski Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’ta destek veriyor.

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, 31 Mart 2017 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım’ın mitingi öncesinde yapılan hazırlıklarla ilgili partililerden bilgiler aldı. Başbakan Yıldırım’ın Kars programı hazırlıkları da devam ediyor.

ak-(1).jpgak-(4).jpgak-(2).jpgak-(7).jpgak-(9).jpgak-(3).jpgak-(6).jpgak-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler