AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Öznur Demirci ilçe ziyaretlerinde!

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Öznur Demirci ilçe ziyaretlerinde!

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Avukat Öznur Demirci, devam ettiği ilçe ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Milletvekilli aday adayı olduğunu açıklayan Avukat Öznur Demirci, kolları sıvayarak çalışmalara başladı. İlçe ziyaretlerine başlayan Demirci merkez ilçe, Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim ve Susuz ilçelerini gezdi. Demirci, ziyaret ettiği tüm ilçelerde büyük ilgiyle karşılandı.

Yoğun bir tempo içerisinde ziyaretlerini sürdüren Demirci ziyaretlerinde İlçe Başkanları ve yönetimleriyle ile Belediye Başkanlarıyla görüşerek desteklerini istedi.

Ziyaretler kapsamında, ilçe başkanları ile 24 Haziran seçimleri üzerine düşüncelerini dile getiren Demirci, ülkenin bekasını düşünerek çalışmalar yapılması gerektiğini söyleyerek, “Allah’ın izni ve kuvvetiyle, sizin sevgi ve güveninizi boşa çıkarmadan kararlı ve dik duruşumuzla liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet yolunda hep beraber yürüyeceğiz.” dedi.

ak-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-oznur-demirci-ilce-ziyaretlerinde!-(1).jpgak-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-oznur-demirci-ilce-ziyaretlerinde!-(2).jpgak-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-oznur-demirci-ilce-ziyaretlerinde!-(3).jpgak-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-oznur-demirci-ilce-ziyaretlerinde!-(4).jpgak-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-oznur-demirci-ilce-ziyaretlerinde!-(5).jpgak-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-oznur-demirci-ilce-ziyaretlerinde!-(6).jpgak-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-oznur-demirci-ilce-ziyaretlerinde!-(7).jpgak-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-oznur-demirci-ilce-ziyaretlerinde!-(8).jpgak-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-oznur-demirci-ilce-ziyaretlerinde!-(9).jpgak-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-oznur-demirci-ilce-ziyaretlerinde!-(10).jpgak-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-oznur-demirci-ilce-ziyaretlerinde!-(11).jpgak-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-oznur-demirci-ilce-ziyaretlerinde!-(12).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler