AK Parti, Kars Milletvekili Adaylarını Tanıttı!

AK Parti, Kars Milletvekili Adaylarını Tanıttı!

AK Parti, Kars Milletvekilleri adaylarının tanıtımını yaptı. Devlet Su İşleri (DSİ) Toplantı Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına Karslılar yoğun ilgi gösterdi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan aday tanıtım toplantısında İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, milletvekilli adayları Ensar Erdoğdu, Selahattin Beyribey ve Mehmet Uçum birer konuşma yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından salonu dolduran kalabalık milletvekilleriyle tokalaştı. AK Parti Milletvekili adayları ve partililer daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Kars İl Başkanlığı’nca düzenlenen aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis, milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

ak-parti,-kars-milletvekili-adaylarini-tanitti!-(1).jpgak-parti,-kars-milletvekili-adaylarini-tanitti!-(2).jpgak-parti,-kars-milletvekili-adaylarini-tanitti!-(3).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler